Philips UV-C desinfeksjonsbelysning hos EDEKA

Introduksjon til UV-C hos Edeka

EDEKA Clausen

Hamburg i Tyskland

Hos EDEKA Clausen får kunder og ansatte ekstra beskyttelse med Philips UV-C belysning for desinfeksjon av luften.

Vi er stolte over at vi er det første supermarkedet i Tyskland som gir både våre kunder og ansatte et ekstra lag med beskyttelse. Vi har hatt stor suksess innenfor belysningsfeltet i mange år med Signify, og sammen tar vi sikte på å gi kundene våre en best mulig handleopplevelse.
-Dr. Dirk-Uwe Clausen, administrerende direktør
Kundeutfordring UV-C Edeka

Kundeutfordring

Koronaviruset har gitt noen utfordringer når vi skal handle, men du vil ikke helst ikke bekymre deg for helsen og sikkerheten din når du går rundt i butikken. Behovet for desinfeksjonsmuligheter – spesielt for inneluft, men også for overflater og utstyr, har økt betydelig. Dette var en utfordring som EDEKA Clausen supermarked i Hamburg tok på seg for å gi kunder og ansatte ekstra sikkerhet.

Løsningen

EDEKA Clausen er det første supermarkedet i Tyskland som gir ekstra beskyttelse til kunder og ansatte med 31 Philips UV-C desinfiseringsarmaturer plassert høyt oppe på veggen for å dekke en 1 315,70 m2 stor filial i Hamburg. Siden Upper Air-enhetene er utstyrt med skjerming og optikk for å forhindre eksponering for UV-C-stråling, kan ansatte trygt fylle hyllene, og kundene trygt handle inn.

Relaterte prosjekter

Spolem-butikkene

UV-C-desinfisering av overflater og luft gir besøkende, ansatte og kunder ekstra beskyttelse i Spolem-butikker i Polen.

to market Italia

UV-C-desinfisering av overflater og luft gir ansatte og kunder i to.market-butikker i Milano ekstra beskyttelse.