UV-C-teknologi som inaktiverer virus, beskytter skoleelever og lærere

UV-C-luftdesinfisering i skolebygg

UV-C-luftdesinfisering i skolebygg

Amsterdam i Nederland

Trygg gjenåpning av skoler er en stor utfordring i forbindelse med COVID-19-pandemien, og bruk av virusinaktiverende Philips UV-C-desinfisering av øvre luft bidrar til å beskytte lærere, ansatte og elever. 

Vår Philips UV-C-desinfeksjon
Våre veggmonterte Philips UV-C-desinfeksjonsarmaturer for øvre luft inaktiverte 99,99 % av SARS-COV-2 viruset, som er ansvarlig for COVID-19-sykdommen, i luften i et rom i løpet av 10 minutter.
Takmontert UV-C-desinfisering for øvre del av rommet

Kundens utfordring

Skoler står overfor en stor utfordring når det gjelder å gi god utdanning i trygge og engasjerende klasserom med de nye standardene for sosial helse. Områder der folk samles, må holdes trygge og i høyest mulig grad fri for virus. Ved å velge UV-C-desinfeksjonsbelysning kan skoler supplere kjente tiltak som hyppig ventilasjon, som ofte viser seg å bare være delvis effektive eller økonomisk uholdbare. Tiltak for luftkondisjonering kan være den beste metoden for å holde unna virus som SARS-CoV-2 og sesonginfluensa.

Takmontert UV-C-desinfisering for øvre del av rommet

Løsningen

Philips UV-C-desinfeksjonsbelysning for øvre luft garanterer en nesten fullstendig og rask desinfisering av luften i alle rom. Naturlig konveksjon eller mekanisk ventilasjon fører luften opp til det øverste laget i rommet. Her kommer luften i kontakt med desinfiserende UV-C-lys, og deretter blandes den med luften i de nedre delene av rommet. Dette gir elever og ansatte ekstra beskyttelse i rom der ventilasjonen ofte er begrenset.

Veggmonterte Philips UV-C-desinfeksjonsarmaturer for øvre luft inaktiverte 99,99 % av SARS-COV-2 viruset, som er ansvarlig for COVID-19-sykdommen, i luften i et rom i løpet av 10 minutter. Etter 20 minutter var viruset under målbare nivåer.*

1Dette er basert på forskning utført av Innovative Bioanalysis, et laboratorium som er sertifisert av CAP, CLIA og AABB. I denne rapporten finner du mer informasjon om resultatene av UV-C-desinfisering av luft.

Relaterte prosjekter

Større sjanse for fotballsuksess med UV-C desinfiseringsbelysning

PSV Eindhoven velger Philips UV-C-luftdesinfeksjonsbelysning for å beskytte stadion mot bakterier og virus

UV-C-luftdesinfisering – 't Klaslokaal

Ved å installere Philips UV-C-desinfiseringsbelysning for øvre luft er 't Klaslokaal det første treningsstudioet i Nederland som desinfiserer luften i treningslokaler.