Verdenspremiere i Ekinox Arena

Belysning av innendørsarenaen Ekinox

ArenaVision LED gir spesielle effekter for underholdningsbelysning som vanligvis krever spesielle scenebelysningsarmaturer

reklame
Vi trengte en belysningsløsning for både basketballkamper og opptredener. Derfor måtte ArenaVision LED-strålekasterbelysningen ikke bare lyse opp spilleområdet, men også scenen og fellesområdet.
– Fabrice Pacquelet, direktør for JL Bourg basketballklubb
reklame

Kundens utfordring

I 2011 bestemte Bourg-en-Bresse Agglomeration (BBA) seg for å renovere utstillingssenteret Ainterexpo. Senteret ble bygget på 1970-tallet og hadde tre saler. Tidligere i år ble det lagt til en fjerde sal med et areal på 9940 kvadratmeter. Takket være de modulære tribunene og den tekniske plattformen kan hovedsalen romme 360-graders forestillinger. Bare et eksepsjonelt belysningssystem kunne matche dette moderne anlegget, og det var slik ArenaVision LED kom på banen.

Riktig belysning

Strålekasterbelysningen måtte ikke bare lyse opp spilleområdet, men også sceneområdet og fellesområdet. Det var også viktig for basketballklubben JL Bourg at de kunne skru strålekasterbelysningen helt av og deretter på igjen noen sekunder senere til forestillingen før kampen, noe som ikke hadde vært mulig med damplamper. ArenaVision LED-belysningen kan nå full effekt på bare noen få sekunder.

Fordeler

Fordeler
ArenaVision LED

ArenaVision LED

Philips ArenaVision LED-strålekasterbelysningssystemet er en nyskapende løsning for LED-belysning på sportsbaner med støtte for de nyeste standardene for TV-kringkasting og en kontrollplattform for å skape ...

Belysning av innendørsarenaen Ekinox

Foto gr

Teamet

Kunde
Arkitekt

Pierre Barillot

Montør

INEO

Fotograf

Relaterte prosjekter