Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  LED og lysstyring 

  sparer strøm for KIWI

  KIWI minipris,
  Auli, Norge

     

  LED-belysning og Dynalite styringssystem har bidratt til store energibesparelser.
  Lysarmaturene danner lange lyslinjer

  Samarbeidet 
  med Philips

  og Malthe Winje har fungert veldig bra, og bidratt til å Gjøre Kiwi Auli til den mest miljøvennlige dagligvarebutikken i Norge."

   

  – Jan Eilif Johansen, Butikkutviklingssjef KIWI minipris

  Spotter på nært hold
  LED lyser opp frukt og grønt

  Utfordringer


  Miljøbutikken til KIWI er bygget etter passivhusstandarden. Formålet med alle tiltakene i bygget er blant annet å redusere forbruket av strøm med opptil 50 % sammenlignet med et tilsvarende bygg uten tiltakene. Denne løsningen var helt ny i Norge.
  LED-løsning foran kjøleskap

  Løsningen

   

  Med DALI Broadcast styres alle armaturer som gruppe, noe som gjør at det ikke er nødvendig hverken å programmere armaturer ved installasjonen, eller å skulle programmere armaturer når man i fremtiden eventuelt skal skifte ut armaturene.

  Det helautomatiserte Philips Dynalite systemet ble valgt som lysstyring. Malthe Winje og Philips diskuterte seg fram til en bedre løsning sammen med kunden med Dynalite der vi delte butikken opp i soner med en sensor i hver sone, og på denne måten hentet det fulle potensialet fra lysinnfall og dimming. Løsningen tilfredsstiller da kravene til fleksibilitet, lave vedlikeholdskostnader og energieffektivitet.

   

  Systemet er helt automatisert, sørger for jevn belysning i hele bygningen, og starter så snart alarmen blir slått av om morgenen, og dimmer ned til nattbelysning når alarmen blir slått på om kvelden.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Kunder innen industri og detaljhandel er på jakt etter allmennbelysningsløsninger som gir valuta for pengene samtidig som de tilfredsstiller alle relevante retningslinjer for disse...
  • StyliD Performance, FreshFood Rose
   StyliD Performance, FreshFood Rose
   Matbutikker leter stadig etter måter å fremstille ferskvarene sine i best mulig lys på – for å gjøre dem enda mer innbydende og appetittvekkende for kundene. StyliD Performance Fre...
  • Pacific LED WT460C
   Pacific LED WT460C
   Hvis du vil spare energi og samtidig dyrke et miljøvennlig image, er LED-belysning noe for deg. Robuste, vanntette Pacific LED har et frisk, nytt design, et svært effektivt optisk ...

  Relaterte Kasuser