Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Ta del i en 
  internasjonal feiring
  av bybelysning

  Konkurransen City People Light

  Prisen City.People.Light. ble stiftet av Philips og LUCI i 2003, og går til bybelysningsprosjektene som demonstrerer best hvordan smart bruk av belysning kan gjøre bymiljøer mer beboelige, og som utforsker måter å øke bærekraften og livskvaliteten på i byene.
  Ved å utmerke byer, lysdesignere, byplanleggere og arkitekter verden rundt som deler denne visjonen for bybelysning, er City People Light-prisen med på å gjøre byer verden rundt mer bærekraftige og bedre å bo i.

   

  Du finner mer informasjon om konkurransen for 2015 i brosjyren på denne siden, eller ved å gå direkte til påmeldingsskjemaet.

  Se videoen fra City People Light-prisutdelingen i 2014

   

  Se høydepunktene fra de flotte konkurransebidragene til City People Light i 2014.

  Se City People Light-seremonien fra 2013

  Gode grunner til å bli med i konkurransen

   

  Konkurransen handler ikke bare om å vinne priser – den gir deg blant annet også en gyllen mulighet å vise frem arbeidet ditt på en internasjonal arena. Representanter for de tre vinnerprosjektene får:

   

  • møte 100 byrepresentanter fra hele verden under den årlige LUCI-tilstelningen
  • promotert og vist frem prosjektene sine under prisutdelingen, på hjemmesidene til Philips og LUCI, via våre sosiale mediekanaler og i fagpressen
  • delta på konferansene under det årlige LUCI-møtet og dele erfaringene sine med kollegaer

   

  De 20 beste prosjektene presenteres dessuten i den årlige City People Light-prisvideoen. Prosjektene og navnene på bydesignerne blir oppført på bidragsveggen ved prisseremonien, godt synlig for de rundt 100 byrepresentantene som er samlet fra hele verden.

  Galla-middag i regi av Guangzhou kommune

  Prisvinnere i 2014

  Den 12. City People Light-prisen ble delt ut 7. november 2014 i Dubrovnik i Kroatia, og gikk til den tyske byen Leipzig for fornyelsen av Richard Wagner Platz. Belysningen ble designet av lysdesignbyrået Licht Kunst Licht Bonn/Berlin, som også fikk en utmerkelse.

   

  Les mer

  People's Choice-prisen

  Belysning brukes som redskap over hele verden for å skape bymiljøer som er mer beboelige og tilbyr bedre livskvalitet. I mange av belysningsprosjektene utforsker man mulighetene til å øke bærekraften og gjøre byen til et bedre sted å bo i. Hvilket av bidragene synes du fortjener prisen People's Choice?

   

  Din stemme teller – hvilket bybelysningsprosjekt er din favoritt?

  Avstemningen for People's Choice-prisen starter i juli 2015.

  Flere av prosjektene i konkurransen samlet i ett bilde

  Kontakt oss

   

  Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

   

  Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.