Altmuligmann eller fagperson?

Ekte proffer, ekte historier

Du er ingen handyman – du er en som kjenner faget ditt, og folk stoler på at du får jobben gjort. Du planlegger godt og jobber raskt og effektivt. Ekte fagfolk stoler på Philips lighting.

Henk de Man

Kundekontakt

TechTron – Veenendaal
Nederland

I monteringsbransjen er det konstant tidspress. Du må oppfylle prosjektfrister, og alt må gjøres raskt. Vi må gjøre det riktig første gang, og det innebærer også at vi må kunne stole på leverandørene våre. Tillit er avgjørende i denne bransjen!

Tony Carissimo

Elektromontør

Caro Electric Inc – Marlboro
USA

Arbeid og fritid flyter over i hverandre. Det er en del av hverdagen til en uavhengig elektromontør. På slutten av en lang dag er det de små tingene som teller. Jeg fulgte i min fars fotspor og lærte meg å ting til å virke – og gjøre jobben riktig første gang.

Denis Zago

Profesjonell montør

Zago S.r.l Elettricista 
Italia 

Det var faren min som startet elektrofirmaet vårt, og for meg er det svært viktig å tilbringe tid med familien. Det er én av grunnene til at jeg ønsker å gjøre jobben riktig første gang, så jeg slipper å kaste bort tid på å dra tilbake for å ordne opp i ting. Dessuten er det svært knappe marginer i bransjen vår og vi blir nødt til alltid å levere topp kvalitet når vi spesifiserer belysningskomponenter.

Bli ekspert på belysning

Signify Lighting Academy er en læringsplattform med relevante ressurser, der de fleste kan du testes i. Ta en kikk på de nyeste opplæringsprogrammene som hjelper deg å bli en sertifisert montør av smart belysning.

Kommersiell opplæring

Denne banen fokuserer på funksjoner og fordeler med frittstående og gateway-tilkoblede versjoner. Hvis du ønsker å lære om det som har med Internet of Things (IOT) å gjøre, kan du kontakte en Signify-salgsrepresentant for å få tilgang til kurset som er tilpasset akkurat dette.

Teknisk opplæring

I dette kurset får du grundig opplæring i hvordan du kommer i gang med appen og hvordan du tar i bruk ulike funksjoner på Foundation- og Advanced-nivåene.

Finn en distributør

Finn din nærmeste distributør eller partner.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss.

Se mer

LED-belysningsprodukter

Vårt mål er å gjøre det enkelt å bygge opp firmaet ditt. Derfor tilbyr vi et komplett utvalg av LED-lyskilder og -armaturer, og støtter deg med brukervennlige nedlastinger, verktøy og installasjonsråd.

Monteringer

Har du spørsmål om installasjon? Sjekk installasjonsvideoene våre for CoreLine-armaturer og LED-lysrør.