Lys og bærekraftig LED for kraftverk

DEWA-kraftverk, Dubai, De forente arabiske emirater

Philips LED-lysarmaturer hjelper DEWA og Etihad ESCO med å oppnå 14 GWh energibesparelser i året, noe som er 68 % av belysningsforbruket deres.

Partneren vår leverer ikke bare produkter. Som ESCO gir den ekspertise og garanterer at disse produktene vil opprettholde den riktige standarden for komfort i løpet av DEWA-prosjektet.
– Asif Khan – Driftssjef, Etihad ESCO
Dubai Electricity and Water Authority
Dubai Electricity and Water Authority
Dubai Electricity and Water Authority

Kundeutfordring

Ettermonteringen av kraftstasjonene til Dubai Electricity and Water Authority (DEWAs) hadde som mål å redusere energiforbruket kraftig, og å gjøre Dubais byggemiljø til et ledende eksempel på energieffektivitet for regionen og verden. DEWA trengte en løsning som ikke bare ville gi bærekraftig belysning og energibesparelser, men også tilby en ettermontering som ikke ville forstyrre anleggsdriften.

Riktig belysning

Fokuset var todelt: De riktige belysningsløsningene for å gi komfortable lysnivåer samtidig som vi fokuserte på å redusere energiforbruket, og å utvikle en bærekraftig belysningsløsning for planene for den langsiktige varigheten av prosjektet. I tillegg måtte vi kunne garantere disse energibesparelsene og belysningsnivåene.

Vi garanterte lysnivåer i alle områder, og forpliktet oss til å utføre vedlikehold på alle nye LED-belysningssystemer de neste fem årene. Som sådan foretas årlige kontroller og målinger av alle armaturer og lysnivåer. Skulle en armatur ikke samsvare med garanterte belysningsnivåer, vil vi iverksette korrigerende tiltak, og en eventuell defekt lysarmatur vil bli erstattet. Disse målingene overvåkes av vårt dedikerte serviceteam som kontinuerlig overvåker driften for å sikre at garanterte energibesparelser og lysnivåer oppfylles gjennom hele prosjektet.

Prosjekttjenester

Vi leverer komplette totalløsninger – raskt, kostnadseffektivt og med minimale forstyrrelser for virksomheten din. Du trenger ikke å forholde deg til en mengde leverandører eller entreprenører. Og hvis du allerede har et team på plass, vil vi samarbeide med dem for å sikre at alt går etter planen.

Relaterte prosjekter