Legger til et lag med beskyttelse med Philips UV-C luftdesinfeksjon

Lyser veien til den "nye normalen"

Pomme D'Api-skolen, Madrid, Spania

Philips ga både elever, foreldre og ansatte trygghet ved Pomme D'Api-skolen i Madrid gjennom UV-C-desinfeksjon, og skapte et sikrere interiørmiljø uten å forstyrre klasseromsdynamikken.

Philips UV-C luftdesinfeksjonsenheter gir et ekstra lag med beskyttelse og lar oss ikke lenger bruke ansiktsmasker. På steder hvor det er mye folk, bør lignende tiltak gjøres.
- Sébastien Dumas, lærer ved Pomme D'Api skole
Philips UV-C-luftdesinfiseringsenheter

Kundens utfordring

For Pomme D'Api var det å føle seg trygg mens han underviste uten munnbind et sentralt skritt for å tilpasse seg den "nye normalen". Virus og andre infeksjoner sprer seg raskt i skoler i dens aldersgruppe, med barn fra 2-6 år – og det er vanskelig å håndheve sosiale distanserende tiltak i en så ung alder. Målet var å få på plass et effektivt system som skulle være enkelt å bruke og vedlikeholde, og bidra til å holde skolen virusfri uten å forstyrre undervisningen.

Philips UV-C luftdesinfeksjonsenheter

Effektivitet, lønnsomhet og bærekraft

To Philips UV-C luftdesinfeksjonsenheter ble installert for å hjelpe Pomme D'Api med å nå målet, slik at elevene kan gå tilbake til undervisning uten munnbind og behov for sosial distansering eller mindre klassestørrelser, og uten frykt for infeksjon. UV-C luftdesinfeksjon er en velprøvd løsning som inaktiverer opptil 95 % av et roms mikroorganismer på bare én time1. Den er bærbar, kan brukes mens beboerne er i rommet, og er hviskestille, slik at den ikke forstyrrer barnas læring.

Konklusjon fra test utført av Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd: Philips UV-C-luftdesinfeksjonsenhet (UVCA200) ble brukt i henholdsvis 60 minutter og 120 minutter i testkammeret på 80m³ og drepte ≥ 95 % av naturlige bakterier i luften i hver test, noe som oppfylte kravene i WS/T648-2019 《Generelle hygienekrav til luftdesinfeksjonsmaskin)

Relaterte prosjekter