La butikken får si egen lyssignatur med LED

Butikkbelysning som alltid er moderne

Gjør butikken og motekolleksjonen din til en slående detaljhandelopplevelse med Philips LED-farger. Oppdag signaturbelysning som får frem det beste i alle produkter og bruksområder, slik at hvit blir lysere, svart skarpere, farger mer levende og dongeri mer særpreget. Med LED-farger kan du skape en oppslukende detaljhandelopplevelse som kundene ikke vil forlate.

Få en smak av LED-varianter

Se hvordan de riktige LED-nyansene kan uttrykke særpreget til kolleksjonen din og fremheve merkevaren.

Hvilken variant passer til din merkevare?

Standard 930

Bruk varme farger og mykt hvitt lys til å skape en dempet, innbydende atmosfære, og finn ut hvordan du kan være både kreativ og kostnadseffektiv.

Premium hvit

Den nye standarden for motebutikker, som takket være den beste teknologien på markedet gir kraftigere hvitt lys med et minimum av kompromiss på energisparing.

Crisp White

Skap mer drama i utstillingsvinduet. Fremhev variasjonene med hvite nyanser, gi svart mer kontrast, og skap en strålende effekt samtidig som du bevarer de varme fargene.

Premium farge

Øk kontrasten mellom farge og hvitt, og oppnå nye fargedybder for en mer mettet, levende moteopplevelse som ikke påvirker bakgrunnen, men har en positiv effekt på energieffektiviteten.

Denim

Fremhev forskjellen mellom denimfarge – selv utvasket denim – og falmet materiale, uten at det påvirker atmosfæren i butikken.

Fargegjengivelse

Fargegjengivelse og fargemetning

Farge er avgjørende for mote. Color Rendering Index (CRI) brukes for å beskrive måten farger oppfattes i forskjellige lyskilder. CRI inneholder imidlertid ikke informasjon om mettede farger. For samme CRI kan du ha undermettede eller overmettede farger. Grafen til høyre viser dette tydelig på CRI 70 som kan tilsvare de ekstreme over/under-mettede T-skjortefargene. Derfor har vi utviklet Philips LED-farger for å fylle dette gapet for å la kolleksjonene dine skille seg ut og skape opplevelser.

Londons moteinteresserte er imponert over Jef Montes sin kolleksjon, som er designet for å virke sammen med Crisp White LED-belysning.

Montes sin kolleksjon ble spesialdesignet for Philips lighting for å vise frem hvilke muligheter hvit LED-butikkbelysning gir. Resultatet ble spektakulært.

Gjennom sin karriere har Montes vært fascinert av lysminnematerialer og refleksjon av lys på forskjellige overflater, og for denne kolleksjonen studerte han hvordan lys samhandler med designene hans. Montes' Illuminosa & Velero-kolleksjon er inspirert av Philips Crisp White-belysning og bruker materialer som glassfiber og nylon for å skape slående lysrefleksjoner på plaggene.

"Lys spiller en viktig rolle når jeg lager kolleksjonene mine, og hvitt lys er ekstremt viktig for å oppnå riktig effekt," sa nederlandsk motedesigner, Jef Montes. "Det hvite LED-lyset fra Philips Crisp White skaper interessante lysrefleksjoner på materialene med linjene i antrekkene tydelig kjennetegnet av det hvite lyset."

Kolleksjonen ble først avduket i House of Frasers flaggskipbutikk i London på Oxford Street, og vil også vises på Lighting and Building-messen i Frankfurt i mars. House of Fraser har valgt Crisp White for en internasjonal multistore-utrulling som allerede inkluderer fem britiske butikker og vil bli fulgt av butikkåpninger i Kina.

Jef Montes
Jef Montes-kolleksjon
Godt opplyst butikkfasade

Interact Retail

Butikkbelysning. Du finner det overalt. Hva om det var mulig å støtte ny driftseffektivisering, forbedre butikkopplevelsen og generere data for inngående butikkanalyser? Interact Retail aktivert av smart LED-belysning gjør at du kan gjøre at dette, og mye mer. Skap imponerende og fleksible butikkområder, aktiver en bestemt atferd for kundene gjennom soner og lag med lys og gi stedsbaserte tilbud til kundene på deres smarttelefon via butikkappen. Dette er smart butikk.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forslag.

Nedlastinger