Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Kontrast er avgjørende

  Fashion Proof Optics

  Høy lysintensitet og optimert kontrast


  Det er avgjørende å oppnå riktig mengde lys og kontraster for å fange kundenes oppmerksomhet i motebutikken din. Fashion Proof Optics (FPO) er utviklet for maksimal stråleintensitet. Ved å fange alt lys i lyskasteren økes stråleintensiteten med hele 30 % med FPO-linsen. Fordi det ikke er noen lyslekkasje, dobles virkningen på kontrasten.

  Få kolleksjonen din til å skille seg ut og skap en mer livlig opplevelse.

  Høy lysintensitet og optimert kontrast

  Fashion Proof Optics (FPO) som fokuserer lyset i spot-halo 

  Reflektoroptikk som alltid har en kjerne med halo (lyslekkasje)

  Et stort spekter av strålealternativer


  Du kan skape forskjellige spredningsvinkler for dine spesifikke behov – fra smal til bred ved hjelp av tilbehør som spenner fra en reflektor til vår FPO-linse (Fashion Proof Optic). Forskningen vår viser at stråler med et jevnt lysforfall uten halo foretrekkes. Derfor utviklet vi linseløsningen Fashion Proof Optic (FPO), som gir høy stråleintensitet med et jevnt lysforfall som passer til dine ønsker.
  Fargegjengivelse

  Skap opplevelser med den beste lyskvaliteten

  Vi vet at følelser spiller en viktig rolle i kundens beslutningsprosess, og at den rette følelsen utløses av den rette opplevelsen. Lyskvalitet er den avgjørende differensierende faktoren når det handler om å skape en opplevelse i butikken som passer til merkevaren.

   

  Lyskvalitet er ikke bare lysets parametere og egenskaper – det er hvordan de ulike belysningsløsningene påvirker kundens opplevelse og rommets og kolleksjonens utseende og uttrykk.

   

  God belysning handler om å skape en opplevelse. Det skal merkes, ikke ses.

  Hvordan tiltrekker du flere til motebutikken din? Lyskvalitet

  En kort oversikt over fordelene med lyskvalitet

  En kort oversikt over fordelene med lyskvalitet
  Kutt energikostnadene

  Differensier opplevelsen av merkevaren

  Skap en atmosfære som forener merkevarens identitet med butikkens formål og kundens identitet. Philips Fashion Proof Optics (FPO) skaper intensitet og kontrast for å fremheve utvalget ditt, og definere butikkens atmosfære og identitet.

  Kutt energikostnadene

  Kolleksjonen din i rampelyset

  Philips Fashion Proof Optics (FPO) får kolleksjonen din til å skille seg ut. Med små spotlights og enestående blendingskontroll gir den unike optikken 30 % mer intensitet og dobbelt så mye kontrast, noe som får kolleksjonen din til å skille seg ut.

  Kutt energikostnadene

  Fremhev fargene i kolleksjonen din

  Du tror det når du ser det. Philips LED-varianter sørger for at fargene i kolleksjonen din blir levende. Fremhev den naturlige strukturen, og sørg for at fargene er ekte og livlige. La lyskvaliteten bidra til en engasjerende opplevelse som imponerer kundene.

  Kutt energikostnadene

  Få kundene til å tilbringe mer tid i butikken

  Med den ekstra smale strålen og høye intensiteten kan du skape flotte utstillingsvinduer med kraftige farger. Selv på dager med strålende sol ser butikken din åpen og innbydende ut.

   

  Ikke å sette sitt lys under en skjeppe er å vise sitt sanne jeg."


  Roy T. Bennett

  Fashion Proof Optics forklart i vårt TrueFashion-utvalg

  True Fashion-video

  Referanseprosjekter

  Vil du vite mer?

   

  Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forslag.