Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Profesjonelle
  tjenester 

  Belysningsinnsikter og tilpasset design

  Profesjonelle tjenester

  Belysningskunnskap og tilpasset design

  profesjonelle belysningstjenester – slik designer vi belysning

  Revisjons- og designtjenester

   

  Belysning av ypperste kvalitet starter med profesjonell planlegging. Philips vurderer først hvor godt dagens belysning dekker behovet ditt. Dette hjelper deg med å ta en veloverveid beslutning. Vi utfører en grundig revisjon av organisasjonen, anlegget eller prosjektet. Med innsamlet data legger vi grunnlaget for en best mulig belysningsdesign som dekker dine krav – nå og i fremtiden.

  Rådgivingstjenester fra Philips Lighting

  Rådgivingstjenester

   

  Å vite hva du vil oppnå med belysningen din, er én ting. Hvordan du får dette til, er noe ganske annet. Sammen med rådgivingstjenester fra Philips skaper du den mest effektive, langsiktige belysningsplanen. Den kan inneholde alt fra enkel ettermontering av LED til helt ny montering. Vi hjelper deg også med en god forretningsplan og et finansieringsforslag slik at kjernevirksomheten får frigjort kapital til sine aktiviteter.

   

  Når du har funnet prioriteringene og målsettingene for den nye belysningsløsningen, hjelper våre rådgivingstjenester deg med å sette på plass detaljene. Dette omfatter design av brukeropplevelsen på detaljnivå, visualisering av den endelige løsningen og modeller.

  Referanseprosjekt

  Sørnestunnelen

  Lyskvalitet ved hjelp av dyktig planlegging og profesjonelle designtjenester

   

  Den 236 meter lange Sørnestunnelen, som befinner seg i Ålesund i Norge, er utstyrt med et LED-belysningssystem fra Philips. Ved hjelp av prosjektplanlegging, systemdesign og innkjøringstjenester sørget Philips for at belysningskonseptet ble fullstendig integrert.

  Spørsmål? Forslag?

  Du må gjerne ta kontakt med oss når som helst –
  vi ser frem til å høre fra deg!