Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Belysningstjenester
  er flyttet til Signify

  Bilde for Philips Lighting-tjenester

  Belysningstjenester er nå tilgjengelig hos Signify


  Dagens belysningsteknologi har egenskaper som strekker seg langt utover lyskilder. Signify er ledende innen nyskapende, skreddersydde belysningstjenester. Til en brøkdel av energikostnadene får du den lyskvaliteten du fortjener, samtidig som du oppnår økt driftslønnsomhet.
   

  Signify-tjenestene omfatter: vurdering av gjeldende belysningsutstyr, utarbeidelse av ny belysningsplan, problemfritt vedlikehold, fjernstøtte og belysning du kan være trygg på at alltid fungerer. Start et samarbeid med Signify og gjør belysning til en del av suksessoppskriften til bedriften din. Vi tar oss av belysningen, slik at du kan ta vare på bedriften.

  Signify Lighting-tjenester


  Signify baner vei med skreddersydde belysningstjenester som gir deg lyskvaliteten bedriften din fortjener.

  Profesjonelle tjenester

  Skreddersydde belysningsløsninger
  Profesjonelle tjenester
  Uansett om du oppgraderer lysarmaturene eller gjennomgår en fullstendig fornyelse av systemdesignet, kan vi hjelpe deg med å transformere belysningen slik at den fungerer for deg og din bedrift.

  Levetidstjenester

  Gi belysningen din lengre levetid
  Levetidstjenester
  Belysning er en viktig del av bedriften din. Det er derfor vi tilbyr skreddersydde vedlikeholdsplaner som skal gjøre at belysningssystemet ditt yter sitt beste over tid.

  Prosjekttjenester

  La oss ta vare på belysningen din
  Prosjekttjenester
  Fra innledende design og montering til drift og vedlikehold. Du kan fokusere på det du kan best – å ta deg av bedriften.

  Vil du vite mer?


  Ta kontakt med ditt lokale kontaktsenter for spørsmål og henvendelser