Forslag

  Belysningstjenester
  tilpasset dine forretningsbehov

  Belysningstjenester som skaper verdier


  Dagens belysningsteknologi har egenskaper som strekker seg langt utover lyskilder. Philips er ledende innen nyskapende, skreddersydde belysningstjenester. Til en brøkdel av energikostnadene får du den lyskvaliteten du fortjener, samtidig som du oppnår økt driftslønnsomhet.

   

  Philips-tjenestene omfatter: vurdering av gjeldende belysningsutstyr, utarbeidelse av ny belysningsplan, problemfritt vedlikehold, fjernstøtte og belysning du kan være trygg på alltid fungerer. Start et samarbeid med Philips og gjør belysning til en del av suksessoppskriften til bedriften din. Vi tar oss av belysningen, slik at du kan ta vare på bedriften.

  Få dine belysningsbehov dekket med en anbefalt tjenesteplan

  profesjonelle tjenester – Philips Lighting-tjenester
  Profesjonelle tjenester
  Belysningskunnskap og tilpasset design

   

  Ønsker du å oppgradere belysningen? Vi vurderer den eksisterende belysningen på grunnlag av dine behov og ønsker, og gir deg kunnskap og råd om hvordan belysningsplanen din kan bli best mulig. Det kan omfatte alt fra en helt ny design til enkel ettermontering av LED.

  levetidstjenester – Philips-tjenester
  Levetidstjenester
  Gi belysningen din lengre levetid

   

  Belysningsinfrastrukturen er en av de mest verdifulle ressursene du har i organisasjonen din. Det er en investering du bør beskytte. Ved hjelp av riktig vedlikeholdsplan og fjernstøtte kan vi bidra til å forlenge levetiden til produktene og gjøre ytelsen best mulig. Samtidig oppnår vi færre forstyrrelser og uventede kostnader.

  prosjekttjenester – belysningsinfrastruktur fra ekstern leverandør
  Prosjekttjenester
  Belysning med den ytelsen du har behov for

   

  Hvorfor ikke la en ekstern leverandør ta seg av hele belysningsinfrastrukturen? Det vil gi deg full trygghet. Prosjekttjenester har det du trenger – fra innledende design og montering til vedvarende drift og vedlikehold uten problemer. Vi sørger dessuten for at løsningen er økonomisk bærekraftig og hjelper deg med å senke karbonutslippet.

  Se hva belysningssystemer kan gjøre …

  Spørsmål? Forslag?

  Du må gjerne ta kontakt med oss når som helst –
  vi ser frem til å høre fra deg!