Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Gjør et umiddelbart

  inntrykk

  PerfectAccent-optikk

  Førsteinntrykket er viktig. Vis kundene dine at du kan tilby nøyaktig det de er på utkikk etter, ved hjelp av avansert spotbelysning. PerfectAccent-optikk utfyller LED-armaturene dine og skaper et homogent, jevnt lys med en presis spredningsvinkel. Det får fargene til å se fyldigere ut, gjør varene mer attraktive og får miljøet ditt til å bli mer forlokkende.
  Philips-armaturer og PerfectAccent-reflektorer skaper en pen belysning på supermarkedet Edeka

  Hvordan kan PerfectAccent hjelpe deg?

   

  PerfectAccent er tilgjengelig for et bredt utvalg av LED-armaturer og gir perfekte lysstråler som får ethvert rom til å virke mer innbydende.

   

  Butikkutstillinger fanger oppmerksomheten til kunder takket være homogene lysstråler som fremhever farger og tekstur. Objektene vises dermed fra sin beste side.

   

  Miljøer i hotell- og restaurantnæringen får en wow-faktor ved hjelp av lyseffekter som oser av komfort og eleganse. De jevne lysstrålene er fri for krusninger og forringelse, noe som gir rommet et velbalansert, luksuriøst preg.

  Hvordan fungerer PerfectAccent?  

   

  Velkommen til morgendagens teknologi. Ved hjelp av en perforert spesialreflektor øker PerfectAccent den totale lyseffekten uten å bruke mer energi.

   

  Flere fasetter i optikken reflekterer og styrer lyset fra LED-lampene for å skape en ensartet og jevn strålespredning. Takket være fleksibiliteten i overflatebehandlingen av formen kan denne unike konstruksjonen kombinere både speiloverflate og matte reflekterende overflater.

  Perforert optikk viser hvordan PerfectAccent øker den totale lyseffekten uten å forbruke mer energi.

  Neste generasjons holdbarhet og reflektivitet

   

  PerfectAccent-optikken er dekket med et ultrarent belegg som er spesielt utviklet for reflektorsystemer med flere fasetter. Det reflekterende belegget er også dekket med et beskyttende spesiallag for ekstra styrke. Resultatet? Total reflektivitet på utrolige 98 % – 10 % mer enn polert aluminium!

  Renere, jevnere lysstråler

   

  Riktig lysmengde, nøyaktig der du ønsker det. Flere reflektorfasetter skaper en ren, homogen lysfordeling, uten noen av de forstyrrende graderingene man ofte ser i spotlights. Legg merke til den jevne overgangen fra midten av lyskjeglen til kanten.

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

  PerfectAccent optics project a completely clean and uniform beam spread

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

  Conventional LED optics produce perceptible ‘ripples’

  Farger som skaper glede og inspirasjon

   

  I butikkmiljøer vil kundene gjerne vite nøyaktig hva de tilbys. PerfectAccent viser frem produktene fra sin beste side, med en nøyaktig fargegjengivelse.

   

  En ensartet lysfordeling eliminerer fargeavvik over vinkler, et problem som forverrer utseendet på aksentbelyste butikkutstillinger. I tillegg til den perforerte og fasetterte reflekterende overflaten, bidrar spesielle flate linser (klare eller matte) til å korrigere fargevariasjonsfeil. Dette gir en jevnere gjengivelse av objektet.

  En butikk som er pent belyst med Philips PerfectAccent

  Utallige LED-bruksområder

   

  Bruk av PerfectAccent betyr ikke at du må kjøpe helt ny belysning. Optikken passer for de fleste LED-spotlights og kan implementeres uten å modifisere de eksisterende armaturene. Mønstrene for strålespredning omfatter smalt spotlight, spotlight, smal flombelysning og flombelysning, noe som gir deg mange muligheter for aksentbelysning.

  En video om StyliD og LuxSpace Accent med PerfectAccent-reflektor

  Kasuser

  Nedlastinger

  Kontakt oss

   

  Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

   

  Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.