Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Pacific LED gen5

  Laget for tøffe forhold i industri- og parkeringsapplikasjoner

  Optimal ytelse for krevende miljø


  For industri og parkeringsområder er det viktig med et førsteklasses belysningssystem som oppfyller alle kriteriene. Med potensielle påkjenninger som fuktighet, ekstreme temperaturer, gnister og kjemiske gasser, er en robust løsning avgjørende. Men det bør også gi riktig belysning til riktig øyeblikk, for å sikre at oppgavene kan utføres på en sikker måte. Så er det det økonomiske hensynet. Det skal være enkelt å installere og vedlikeholde, utnytte energieffektivitet og tilby en attraktiv TCO. Alt mens du oppfyller de grønne målene.
  Philips Pacific LED gen5 is made for harsh conditions

  6 grunner til at pacific LED gen5 er det riktige valget

  Checkmark icon

  Vann-, støv- og kjemikaliebestandig (IP66, IK08)

  Connect icon

  Kobles til skyen for å optimalisere vedlikehold og energisparing

  Connect icon

  Svært energieffektiv: opptil 160 lm/W

  Energy maintenance icon

  Levetid på opptil 100 000 timer (L80)

  Energy maintenance icon

  Enkel å installere og vedlikeholde

  Energy maintenance icon

  Designet for sirkulær økonomi

  pacific led gen5 product

   

  Last ned brosjyren for å se hvor fleksibel den nye Pacific LED gen5 kan være

  Enkel installasjon

   

  Installasjonen er rask, enkel og gir fleksibilitet når det gjelder antall installasjoner og koblingsvalg. Dessuten gjør den modulære tilnærmingen og tilgangen til Signify Service tag-appen det enkelt å utføre service og bytte ut deler, noe som reduserer vedlikeholdskostnadene.

   

  Se installasjonsvideoen for å se selv hvor enkelt det er å spesifisere og installere den nye Pacific LED gen5.

  Hva om…

   

  …vi kan gjøre det mulig for armaturene dine å møte dine nye behov utover den angitte levetiden fra start til slutt – inkludert service og reparasjon, oppgraderinger og utskiftninger – mens du bare nyter den beste lysytelsen? Det er vår visjon for fremtiden og grunnen til at vi designer armaturer som den nye Pacific LED gen5 rundt disse fem prinsippene for sirkulær økonomi:

  1. Resirkulerbar

   

  Uendelige måter å bytte armaturdeler på samtidig som du forlenger levetiden til en komplett Pacific LED-installasjon. Nedbryting av armatur i atskilte deler av samme (rene) materiale (for eksempel: ingen innkapslede drivere, vanskelige låser).

  2. Enkel service

   

  Pacific LED-armaturer er enkle å vedlikeholde, reparere og erstatte takket være Signify Service tag, QR-basert identifikasjonssystem, som gjør hver armatur unikt identifiserbar.

  3. Energieffektiv

   

  Pacific LED lover svært høy lyseffekt opp til 160 lm/W. Den har en rekke skreddersydde optikker som støtter optimalisert lysdesign i ulike bruksområder, for enda større energibesparelser.

  4. Kan kobles til

   

  Pacific LED kan kobles til et Interact-system. Den muliggjør oppgradering og ytterligere systemutvidelse med eksterne dagslys- og nærværssensorer. Dette, i tillegg til datadrevet beslutningstaking, støtter også produktivitet, sikkerhet og velvære til arbeidere.

  5. Oppgraderbar

   

  Pacific LED kan enkelt oppgraderes med den skalerbare Interact-plattformen, samtidig kan de mekaniske monteringsbrakettene fra forrige generasjon brukes. Renovering og utskifting er veldig enkelt.

  illu circularity

  Pacific LED gen5 er enkel å integrere i en Interact-tilkoblet lysinstallasjon

  Pacific LED gen5
  Interact tilkoblet belysningssystem gjør det enklere enn noen gang å nyte fordelene med smart belysning. Det er en kostnadseffektiv og trådløs løsning for hvert trinn av din smarte lysreise: starter med bare lys og en app, mens du får flere fordeler ved å legge til en gateway. Systemet er fullt skalerbart, så det er alltid mulig å oppgradere senere når forretningskravene endres, uten behov for å bytte ut lyspunkter – noe som gjør det mulig å oppgradere en belysning fra smart til supersmart.
  brochure download

  Last ned brosjyren

   

  Lær mer om den nye Pacific LED gen5 og de tilgjengelige funksjonene og alternativene.

   

  Last ned brosjyren

  ecat

  Besøk E-katalogen

   

  Se spesifikasjoner og mer informasjon i E-katalogen

   

  Se produktdetaljer

  industrie

  Oversikt over industriapplikasjoner

   

  Se hva annet Philips har å tilby innen industri og produksjon.

   

  Andre industriapplikasjoner