Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Utarbeidelse av løsninger

  basert på behovene dine

   

   

  Hvorfor velge Philips?

  Philips hjelper deg med å oppnå mer ved å fokusere på kjernen i organisasjonen din. Vi setter oss først inn i dine spesifikke forretningsutfordringer og mål for bærekraft, og ser deretter nærmere på hva som gjør din organisasjon annerledes. Med vår omfattende erfaring innen helsesektoren og tilgang til de siste nyvinningene kan vi deretter identifisere den mest hensiktsmessige belysningsløsningen for dine behov.
  Bildediagnostikkrom med sykehusbelysning fra Philips

  Enklere beslutningsprosess

  Det kan føles overveldende å velge mellom alle de ulike belysningsalternativene som er tilgjengelige. Det som gjør Philips til et unikt selskap, er vår evne til å forenkle prosessen for deg. Vi identifiserer de mest hensiktsmessige belysningssystemene for dine behov, og gir deg objektiv informasjon om egenskaper, kostnader og potensial for energibesparelse. For at ting skal bli enda enklere i det lange løp tar vi dessuten hensyn til vedlikeholdet helt fra starten av.
  En lege og et barn som leker med lyset

  Én leverandør, én pakke

  Det kan være en komplisert prosess å sette sammen et bærekraftig belysningssystem. Vi gjør det enklere for deg ved å levere en komplett pakke. Philips tar hånd om hvert trinn på en ekspertmessig måte, fra definisjon og design av prosjektet til transport, montering og finansiering av din nye sykehusbelysning.

   

  Bruk av én leverandør betyr at du bruker mindre tid og penger på administrasjon, og ved å velge Philips får du også muligheten til å velge utvidede garantier med brukerstøtte fra eksperter.  Våre valgfrie opplæringsprogrammer vil styrke kunnskapene internt i organisasjonen din og sørge for at du får maksimalt utbytte av belysningssystemet.

  Leger som bærer en pasient under sykehusbelysning fra Philips

  Philips sin firetrinnsmetode

   

  Philips bruker sin ekspertise og erfaring til å se på hvert aspekt av prosjektets livssyklus, slik at du får mest mulig ut av din nye belysning. Vår tilnærmingsmåte er inndelt i fire trinn:

  Et sykehus som er pent belyst med Philips-belysning for helsesektoren
  Planlegging – Vi diskuterer omfang med kunden for å få en forståelse av ønsker, behov og mål. På dette trinnet ser vi på mulighetene til å skape et bærekraftig, innovativt arbeidsmiljø ved hjelp av belysningsteknologi.
  Design – Vi besøker kundens lokaler for å vurdere de nåværende forholdene før vi utarbeider forslag til energibesparende løsninger.
  Implementering – Når kunden har bestemt seg for en løsning, organiserer Philips levering og installasjon av systemet i samarbeid med sitt erfarne installasjonsteam.
  Administrasjon – Vi kan tilby overvåkning, vedlikehold og oppgradering av kundens miljøvennlige sykehusbelysning etter behov.

  Målet vårt er å skape bedre helse og velvære over hele verden

  Innovasjon fører til reelle endringer i verden. Ved å gjøre ny teknologi tilgjengelig jobber vi for å skape en sunnere og mer bærekraftig verden.

   

  Målet vårt er å forbedre livskvaliteten for tre milliarder mennesker per år innen 2025. Viktige deler av dette målet er å skape økt bærekraft i helsesektoren og gjøre en positiv innsats for pasienter, ansatte og lokalsamfunn.

   

   

  Gi folk bedre velvære