Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Innovativ belysning

  som betaler seg selv

   

   

  Bærekraftige investeringer

   

  Miljøvennlig belysning er sunn forretningsfornuft. Hele 22 % av strømregningen til et typisk sykehus går til belysning. Energibesparende teknologi kan redusere disse kostnadene med opptil 50 %. Ved å legge til intelligente styringssystemer kan besparelsene bli så høye som 80 %. Har du råd til å ikke investere i miljøvennlig sykehusbelysning med slike kostnadsreduksjoner?

  Billig belysning: Er det verdt risikoen?

  Mange sykehus velger ganske enkelt den belysningsløsningen som er billigst i investeringsøyeblikket. Selv om den innledende investeringen kan virke fordelaktig, vil slik belysning ofte koste deg mer over tid på grunn av utgifter til elektrisitet, vedlikehold og utskiftning. Ved å velge det billigste alternativet kan du gå glipp av betydelige besparelser. Energibesparende belysning har et lavt energiforbruk og krever lite vedlikehold, noe som gjør at du raskt tjener inn investeringen og slipper å bekymre deg for funksjonsfeil.
  En kvinne i venterommet på et sykehus

  Invester nå, og spar penger nå og i fremtiden

  Vår bærekraftige sykehusbelysning reduserer energiforbruket fra det øyeblikket den installeres. Dette gir full inntjening på bare tre år. Energi- og kostnadsbesparelsene fortsetter imidlertid i lang tid etterpå. Når du investerer i belysningsteknologi som krever mindre vedlikehold, reduserer du dessuten også avbrudd i sykehusaktivitetene til et minimum.
  Leger undersøker en pasient

  Visste du det? 

  Opptil 22 % av sykehusets energiforbruk går til belysning
  Prosentandelen av sykehusets totale energiforbruk som går til belysning
  Energireduksjon på opptil 50 % ved bruk av LED-belysning med lavt energiforbruk
  Energireduksjon ved bruk av LED-belysning med lavt energiforbruk
  Ytterligere besparelser på opptil 80 % ved bruk av lysstyring sammen med LED-belysning
  Ytterligere besparelser ved bruk av lysstyring sammen med LED-belysning