Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Sunnere og gladere
  omgivelser

   

   

  Bedre omgivelser

   

  Når det gjelder bærekraftig helsestell, er miljørelaterte mål bare én del av puslespillet. Vi må også ta hensyn til det menneskelige perspektivet. Dette innebærer å legge til rette for komfort og velvære for pasienter, besøkende og ansatte på sykehuset eller helsesenteret ditt.

  Legg til rette for en naturlig biorytme

   

  Lys kan være utrolig viktig når det gjelder å skape et menneskevennlig miljø. Det påvirker menneskers helse og velvære i hverdagen og regulerer viktige kroppsfunksjoner som døgnrytme. Ved hjelp av moderne, bærekraftige belysningssystemer kan vi hente kraft fra disse naturlige rytmene og hjelpe folk til å føle seg på sitt beste.

  En sykepleier og pasient på et alders-/sykehjem som legger til rette for en naturlig biorytme ved hjelp av Philips Lighting

  Tilpasning i henhold til dagslys

   

  Gi form til miljøet ditt ved hjelp av lys. Med våre belysningssystemer kan du skape fleksible og dynamiske omgivelser, lage avslappende atmosfærer og etterligne naturlige dagslysmønstre. Intelligente systemer for lysstyring registrerer hvor mye naturlig lys som er tilgjengelig, og justerer armaturene i henhold til dette. Dermed bruker du aldri mer energi enn det som er nødvendig, og du opprettholder den rette atmosfæren for at folk skal føle seg komfortable.

  En sykepleier gir et glass vann til en pasient

  Gladere, mer produktive medarbeidere

   

  Vis de ansatte at du bryr deg. Fleksibelt, justerbart lys utgjør en stor forskjell i helsepersonellets hverdag. Hvis du for eksempel justerer belysningsnivåene rett etter lunsj, da folk flest føler seg døsige, kan du øke energinivået og oppmerksomheten og slik redusere risikoen for feil. Med avansert belysning kan du gi de ansatte oversikten de trenger, samtidig som du opprettholder en avslappende, blendingsfri atmosfære.

  En lege og et barn under Philips-belysning, som skaper mer glede og produktivitet blant helsepersonell

  Visste du det?

  En reduksjon av oppholdstid på opptil 8,5 % for pasienter som utsettes for mye naturlig dagslys
  Reduksjon av oppholdstid for pasienter som utsettes for mye naturlig dagslys
  En økning i anropsbehandling på opptil 12 % i godt belyste omgivelser som innbefatter dagslys
  Økning i anropsbehandling i godt belyste omgivelser som innbefatter dagslys
  En produktivitetsøkning på opptil 23 % i godt belyste omgivelser som innbefatter dagslys
  Produktivitetsøkning i godt belyste omgivelser som innbefatter dagslys