Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Få innbyggerne

  til å føle seg stolte om natten

  Estetisk forbedring

  På kveldstid er vi klare for avkobling, og mange mennesker tar seg en spasertur for å nyte omgivelsene. Gi dem en visuell opplevelse ved å fremheve det beste i bymiljøet ved hjelp av fleksibelt, hvitt lys. Det fungerer like godt både til tradisjonelle og moderne byggverk, og får grønne områder til å se friske og frodige ut.
  Flombelysningssystem med hvitt lys fra Philips gir et løft til de dekorative detaljene på det kongelige slottet i Stockholm, Sverige

  Ytelse som har fått godkjenningsstempel fra mennesker

   

  Hvitt lys passer perfekt både til dekorativ og funksjonell belysning av offentlige områder. I en undersøkelse svarte nesten 90 % av de spurte at hvitt lys virker mer autentisk enn tradisjonelle, gule natriumlamper. En atmosfære som oppfattes som naturlig, får folk til å føle seg hjemme i bykjernen.

  Folk beundrer en statue som er belyst med hvitt lys fra Philips
  Et torg som er godt belyst med hvitt lys fra Philips

  Byvekst med kvalitet

   

  Mange fremtidsrettede kommuner tar belysning på alvor, og hvitt lys vinner popularitet blant dem. Formannen for Somosaguas bydelsforening i Madrid, Spania, hadde følgende kommentar: "Belysningen lever opp til våre strenge estetiske krav. Det hvite lyset ligger nærmere det naturlige synet, noe som gir bedre livskvalitet for de lokale innbyggerne i tillegg til økt boligverdi i området."

  Måling av menneskers oppfatning av lysfarge

   

  Hvitt lys har utrolig mange fordeler sammenlignet med tradisjonell belysning, men du trenger ikke å bare ta våre ord for god fisk. I 2005 ble det utført en EVALUM*-feltundersøkelse i Lyon i Frankrike, hvor svargiverne ble spurt om hvilke belysningstyper de foretrekker. Studenter som bodde på INSA-universitetsområdet og beboere i byens såkalte sjette distrikt, ble bedt om å vurdere ulike lyskilder.

   

  Resultatene viste at folk helt tydelig foretrakk lyskilder med varmt, hvitt lys og fargetemperatur på 3000 K. Tilfredshetsnivåene for disse lampene var høyere enn for gule høytrykksnatriumlamper og kalde, hvite lyskilder (4000 til 4200 K).

   

  * EVALUM: Evaluation de lumieres urbaines pour un eclairage durable (evaluering av lyskilder for bærekraftig belysning)