Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Gi omgivelsene dine

  hvitt lys

  CosmoPolis-belysningssystemer

  Skap et triveligere bymiljø på kveldstid ved hjelp av CosmoPolis. Denne lyskilden gir rent, hvitt lys som skaper mer tiltalende omgivelser og en innbydende atmosfære.

   

  CosmoPolis bidrar ikke bare til å trekke mer folk til bykjernen, men hjelper deg også med å redusere driftskostnadene og karbonutslippene. Ettersom hvitt lys gjør at folk ser bedre og lettere skjelner mellom farger, gjør dessuten CosmoPolis gatene tryggere.

  Folk spaserer på et torg som er godt belyst med hvitt lys fra Philips

  Spar penger

   

  Bytt til energieffektivt, hvitt lys. CosmoPolis er 30–70 % mer strømeffektivt enn andre konvensjonelle, hvite lyskilder, noe som betyr at du får lavere strømutgifter. I tillegg opprettholder lyskildene en kontinuerlig lysstyrke i løpet av hele den lange levetiden, og du får dermed lavere utgifter til vedlikehold og utskiftning.

  Takket være CosmoPolis-systemets overlegne ytelse kan du også øke stolpeavstanden mellom armaturene, slik at du reduserer den innledende investeringen.

  En trikkeholdeplass med effektiv CosmoPolis-belysning
  En bygningsfasade belyst med hvitt lys fra Philips

  Miljøvennlig belysning

   

  CosmoPolis gjør det enklere å bli miljøvennlig. CosmoPolis bruker 50 % mindre energi enn kvikksølvdampbelysning. Dette gir en årlig besparelse på mer enn 100 kg CO2 per lampe. Systemets lange levetid fører dessuten til mindre produksjon og resirkulering, og den kompakte armaturstørrelsen gir redusert emballasje- og transportvolum.

  Takket være det store potensialet for energibesparelse er CosmoPolis godkjent som et av Philips' grønne flaggskip.

  Porto i søkelyset

  Porto kommune i Portugal ønsket miljøvennlig belysning som ville gi dem lavere energikostnader, redusere behovet for vedlikehold og skape en bedre atmosfære. MASTER CosmoWhite og MASTER CityWhite var den ideelle løsningen. CosmoWhite gir energibesparelser og lavere CO2-utslipp, er blyfritt og har et lavt kvikksølvinnhold. Armaturene benytter elektroniske PrimaVision-forkoblinger som har en levetid på 60 000 timer.

   

  Det varmhvite lyset har hatt en dramatisk effekt på natteatmosfæren i sentrum av Porto. Folk som sitter ved fortausbord, føler nå at de er en del av restauranten i stedet for å føle seg utenfor, og selve torgene virker større og mer innbydende.

  Folk spaserer i en gate som er belyst av Philips