Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Belysning for 
  utendørs idrettsanlegg

  Philips tilbyr det aller siste innen høyeffektiv LED-belysning for idrettsanlegg. Med det trådløse kontrollsystemet PerfectPlay kombinert med integrert LED-flombelysning, får man en komplett belysningsløsning for utendørs idrettsanlegg av alle typer. Vi har dessuten tatt hensyn til mange behov, fra de aller minste til de mer sammensatte idrettsanleggene som finnes utendørs.

  Belysning på fotballbane

   

  Siden fotballaktiviteter vanligvis foregår på kveldstid, kan effektiv belysning gi folk større muligheter til å ta del i kampen. Og selv om belysningsnivået naturlig vil være lavere enn under kamper som kringkastes, bør kvaliteten på belysningen likevel være høy. Den bør levere et jevnt lys som gir god visuell komfort og begrenser forstyrrende overflødig lys. Dette er spesielt viktig i boligområder, der vi ofte finner idrettsanlegg.

  Belysning på fotballbane

  Belysning av tennisbane

   

  Målet med belysningen på en tennisbane er å gi god sikt, slik at både spillere og tilskuere enkelt kan følge kampens utvikling. Man skal alltid kunne se ballen klart og tydelig, selv om den har høy hastighet.

  Belysning for tennisbaner – flombelysning

  Belysning for friidrettsanlegg

   

  God sikt lar utøvere, dommere og lagledere se alt som skjer på konkurranseområdet eller på treningsområdet. Dette gjør at de kan yte sitt beste og ta riktige avgjørelser. Tilskuerne må også kunne følge utøvernes bevegelser på banen, samtidig som de kan se det som skjer rundt dem på tribunen. I tillegg skal belysningen gi tilskuerne muligheten til å komme inn og ut av idrettsanlegget på en trygg måte.

  Sportsbelysning – friidrettsanlegg

  Golfbane belysning

   

  Avstandsmarkørene må være klare og tydelige, og spilleren må kunne følge ballens bevegelser. Utslagsområdet bør ha separat belysning, mens hele golfbanens lengde bør ha generell overflatebelysning.

  LED-flombelysning for golfbane – idrettsbanebelysning

  Idrettsbane belysning

   

  Idrettsanlegg designet for flere sportsgrener, bør sørge for at belysningen er allsidig og kan tilpasses alle sportsgrenene. Det er viktig at belysningsløsningen gir jevnt, godt lys og at blending og lysforurensing reduseres til et minimum.

  Belysning for idrettsbane – LED-flombelysning

  Belysningsprodukter for idrettsanlegg

  Belysningssystem for innen – og utendørsidrett

  Belysningssystem for innen – og utendørsidrett

  PerfectPlay


  Ønsker du å redusere driftskostnader på same tid som du øker kontroll over belysningen din? Utforsk belysningssystemet PerfectPlay som gir deg muligheten til akkurat dette og mer. Den bransjeledende LED-flombelysningen innfrir internasjonale rettningslinjer og er tilpassningsdyktig i forhold til flerbrukshaller som krever tilpasset lys til ulike idretter.

  Ble du inspirert?

  Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt
  dersom du har spørsmål eller forslag.