Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Belysning for innendørsidrett

  Philips tilbyr det aller siste innen høyeffektiv LED-belysning for idrettsanlegg. Med det trådløse kontrollsystemet PerfectPlay med integrert LED-flombelysning får man en komplett belysningsløsning for innendørs idrettsanlegg. Vi har dessuten tatt hensyn til de fleste behov, fra de aller minste til de mer sammensatte idrettsanleggene.

  Innendørs belysning for tennisbane

   

  Målet er å gi god sikt, slik at både spillere og tilskuere enkelt kan følge kampens utvikling. Man skal alltid kunne se ballen klart og tydelig, selv om den har høy hastighet. God sikt skapes ved at det er nok kontrast mellom objekter og bakgrunnen, godt belysningsnivå og jevn distribusjon av lyset på banen.

  LED-flombelysning for innendørs tennisbaner

  Belysning for innendørs svømmebasseng

   

  Hovedkravet til belysningen er at den gir brukere sikkerhet og trygghet ved hjelp av god belysning og kontroll på refleksjoner fra vannoverflaten. Det er spesielt viktig å ha kontroll over refleksjoner på vannflaten slik at ansatte kan hjelpe svømmere i vanskeligheter. Basseng er komplekse konstruksjoner, og muligheter for plassering av flombelysning er begrenset. Derfor bør belysningen tas med tidlig i planleggingen når et basseng skal utformes.

  LED-flombelysning for innendørs svømmebasseng

  Flerbrukshall

   

  Idrettsanlegg designet for forskjellige sportsgrener, bør sørge for at belysningen er allsidig og kan tilpasses alle sportsgrenene. Det er viktig at belysningsløsningen gir jevnt, godt lys og at blending reduseres til et minimum. Belysningen skal plasseres slik at den ikke hindrer sikten til spillere og dommere.

   Flombelysning fra Philips for flerbrukshall

  Belysning for ishockey

   

  I hvor stor grad et objekt i bevegelse er synlig, er avhengig av flere faktorer, som vinkel, hastighet og luminans i forhold til bakgrunnen og lyset fra omgivelsene. Belysning av høy kvalitet må til for å skape god kontrast mellom den lille, raske pucken og isbanen. Dette gir tilskuere og spillere mulighet til å se pucken tydeligere. Særlig gjelder dette når det er langt mellom tilskuerne og isen, for eksempel på en arena eller i en hall.

  Siden isen fungerer som en god lysspreder, bør det ikke oppstå kraftige lysmønstre som kan forstyrre kampen. God, jevn belysning er viktig for å kunne se pucken.

  Flombelysning for ishockeyhall

  Belysningsprodukter for idrettsanlegg

  Belysningssystem for innen – og utendørsidrett

  Belysningssystem for innen – og utendørsidrett

  PerfectPlay


  Ønsker du å redusere driftskostnader på same tid som du øker kontroll over belysningen din? Utforsk belysningssystemet PerfectPlay som gir deg muligheten til akkurat dette og mer. Den bransjeledende LED-flombelysningen innfrir internasjonale rettningslinjer og er tilpassningsdyktig i forhold til flerbrukshaller som krever tilpasset lys til ulike idretter.

  Ble du inspirert?

  Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt
  dersom du har spørsmål eller forslag.