Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Oppretthold

  trafikkflyten

  Armaturer for tunnelbelysning

  Hver sone i en tunnel har sine egne krav hva angår belysningsdesign og ytelse. For innkjøringspartier i tunneler kreves det for eksempel et høyt lysnivå med liten eller ingen avstand mellom armaturene.

   

  Belysningen inne i tunnelen bør derimot ha et lavt lysnivå, med eller uten avstand mellom armaturene. Med vår omfattende portefølje av LED-armaturer kan vi utvikle et hvilket som helst belysningskonsept og tilby den helt rette balansen mellom god sikt, sikkerhet og økonomi.

  Ikon for tunnelarmaturer

  Tilpasset LED-design  

   

  Vårt kompromissløse fokus på design av LED-armaturer gjør at produktene våre gir maksimal ytelse for enhver tunnelinstallasjon. Vi har tilpassede produkter for ulike belysningskonsepter og konfigurasjoner samt et bredt utvalg av optikksystemer av høy kvalitet for å sikre at prosjektet ditt belyses med optimal effektivitet.

   

  Fordeler

  • Høy ytelse
  • Enestående effektivitet
  Tunnelbelysning som gjenspeiler seg i en bil

  Vedlikeholdskonsepter

   

  Stengning av tunneler vil i de aller fleste tilfeller føre til store trafikkforstyrrelser. Våre enkle konsepter for montering og vedlikehold maksimerer tilgjengeligheten for belysningssystemet ditt og reduserer vedlikeholdstiden til et minimum. Konseptene våre er dessuten utviklet for å også gi markedets lengste levetid.

   

  Fordeler

  • Enkel montering
  • Lite vedlikehold
  • Maksimal tilgjengelighet
  • Lang levetid
  Vedlikeholdsarbeid på belysningen i en tunnel

  Lys opp veien fremover

   

  Armaturene våre belyser tunnelen din i overensstemmelse med de høyeste standarder for komfort og sikkerhet. Serien vår inkluderer et omfattende utvalg av optikksystemer for støtte av ulike monteringsarrangementer, fra midtstilte oppsett til gesimsoppsett. Digital styring og overvåkning støtter de unike dimmingsfunksjonene i LED-armaturer.

   

  Fordeler

  • Enestående komfort
  • Uovertruffen sikkerhet

   

  Armaturer for stor takhøyde i Meir-tunnelen

  Systemtilnærming

   

  Alle våre LED-armaturer utvikles med tanke på systemet som helhet. Samtlige armaturer har derfor en tilnærmet lik forventet levetid, uansett hvor de brukes. Dette reduserer arbeidet med utskiftning til et minimum og effektiviserer det rutinemessige vedlikeholdet for å gjøre livet enklere for alle.

   

  Fordeler

  • Konsekvent levetid
  • Enklere vedlikehold

   

  Innkjøringen til Lundbytunnelen

  Relaterte kasuser

  Portefølje av armaturer for tunnelbelysning

  • TunLite LED
   TunLite LED
   I tunneler og underganger er god belysning påkrevet. Dette er viktig for bilister, syklister og fotgjengere. Samtidig ønsker man å redusere energikostnadene og redusere mengden for...

  Hvordan kan vi hjelpe deg med tjenestene våre?

  Tjenester
  Tunnelbelysning er et svært teknisk og komplisert område. Få selskaper har de nødvendige ressursene internt. Philips tilbyr en komplett og helhetlig servicepakke for å hjelpe og bistå deg i leveringen av det fullstendige prosjektet, noe som bidrar til at du kan beskytte investeringen din.

  Kontakt oss

   

  Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

   

  Ta kontakt med oss via skjemaet