Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Belysningssystemer for

  kontor og industri

  Belysning på kontorer og i industriområder har stor innvirkning på de ansattes velvære, produktivitet og vitalitet. Effektiv belysning og attraktive miljøer gir et bedre inntrykk, hjelper deg med å rekruttere og beholde etterspurte medarbeidere, og tilfører verdi til virksomheten din.

   

  Intelligente belysningssystemer fra Philips gir deg nøyaktig styring av belysningen på et anlegg med en kombinasjon av styringsstrategier, slik at du kan levere optimale lysnivåer og legge til rette for at oppgaver utføres på en sikker og effektiv måte. Ved å integrere armaturer med avanserte kontroller og omfattende styringssystemer kan du effektivisere driftsaktivitetene, samtidig som du sparer energi og ivaretar de ansattes tilfredshet.

  Utforsk mulighetene med kontorbelysning

  Få mest mulig ut av lokalene med sensorer og trådløs styring

  SpaceWise

  Gjør det mulig å ta faktabaserte beslutninger

  InterAct Office

  Et høyt sikkerhetsnivå og stor kostnadsreduksjon

  GreenParking

  Mer effektiv styring

   

  I et intelligent belysningssystem flettes intelligente armaturer sammen med anleggets IT- og strøminfrastruktur. Ettersom belysning er installert praktisk talt overalt der folk ferdes, kan belysningssystemet fungere som en gjennomgripende datakommunikasjonsplattform.

   

  Ved å utstyre belysningssystemet med integrerte sensorer kan virksomheter få god innsikt i bruken av ulike områder, slik at de kan ta veloverveide beslutninger. Driftssjefer kan bruke denne innsikten til å optimalisere leveringen av belysning og andre ressurser, for eksempel VVS og rengjøring, noe som gjør at de kan nå ambisiøse mål for bærekraft og reduksjon av kostnader.

  Individuell kontroll

   

  Intelligente belysningssystemer gjør at ansatte på kontorer og i industrilokaler kan styre sine egne områder.

   

  Med en spesielt utviklet app for smarttelefon og stedsinformasjon som administreres av belysningssystemet, kan du gi kontorarbeidere kontroll over belysningen i deres spesifikke arbeidsområder. De kan dermed velge en belysning i henhold til egne personlige preferanser – til og med i åpne kontorlandskap. Ved å tilby bedre lyskvalitet og komfort, og ved å gi ansatte mer kontroll over deres egne miljøer, kan intelligente belysningssystemer bidra til å gjøre arbeidsplassen din mer behagelig og produktiv.

  banebrytende fordeler – kontorbelysning

  Belysning fungerer bedre i samspill med andre systemer

   

  Intelligente belysning forenkler og effektiviserer arbeidsflyten for styring av hele belysningssystemet i en bygning. Intelligente belysningssystemer fra Philips kan imidlertid by på enda flere fordeler.

   

  Vår åpne tilnærming gjør at intelligente belysningssystemer fra Philips kan integreres med automasjonssystemer og andre systemer på et anlegg. Lysstyring blir bare ett aspekt av et system som inkluderer andre viktige tjenester, inkludert VVS, vedlikehold, dagslystilpasning, miljømessig og kjemisk overvåkning, og overholdelse av forskrifter.

   

  Ettersom våre intelligente belysningssystemer fungerer godt i samspill med andre systemer, kan du utarbeide fleksible løsninger i henhold til dine spesifikke forretnings- og driftsbehov, noe som tilfører verdi til anlegget ditt og hjelper deg med å finne og holde på attraktive leietakere.

  Belysning fungerer bedre når den er i et godt samspill med andre systemer

  Sørg for at kontoret ditt fungerer for deg  

  Lys opp arbeidsplassen din

   

  Kontorbelysning kan være mer enn bare funksjonell. Med Luminous Textiles, interaktive tepper, justerbar hvit LED-belysning og dynamisk LED-belysning som endrer farge, kan du skape spennende stemningsopplevelser og kreative arbeidsområder som øker de ansattes tilfredshet og produktivitet.

  Healwell-teknologi for bedre styring av belysningsområder

  Belysning skaper en bedre hverdag

   

  Nylige undersøkelser har påvist en betydelig sammenheng mellom lys og døgnrytme, som er den innebygde klokken som styrer mønstrene våre for søvn og våkenhet, stimulering og avslapning. Gjennomtenkte belysningløsninger, dvs. type og mengde belysning til rett tid og av riktig varighet, kan ha en positiv innvirkning på konsentrasjon, avslapning, søvnmønstre og en generell følelse av helse og velvære.

  Med spektral, innstillbar LED-belysning og tidsbaserte styringssystemer fra Philips kan du sette sammen "lysoppskrifter" som leverer optimale nivåer og bølgelengder av lys i løpet av arbeidsdagen, slik at kontoret ditt blir et ideelt sted for å tenke, skape og samarbeide.

  Alternativ tekst: Styr belysningen din med lysstyringssystemer fra Philips

  Riktig lysnivå, når og der det trengs

   

  Med alt fra enkel til avansert styring kan belysningssystemer fra Philips gi deg målrettet belysning for ulike bruksområder i ulike soner eller områder av virksomheten din. Arbeidsbelysning, allmennbelysning, belysning i konferanserom, møteområder, korridorer og parkeringshus krever ulike minimumsnivåer og ideelle nivåer av lys. Stemningsbelysning og tidsbaserte dimmingsplaner er enkle og fleksible metoder du kan bruke for å alltid legge til rette for optimale belysningsopplevelser.

  Integrering med systemer for registrering av tilstedeværelse, bevegelsessensorer, styringssystemer for dagslys og skygge samt andre intelligente systemer gir virksomheter muligheten til å maksimere energieffektiviteten uten at det går på bekostning av belysningens komfort og effektivitet.

   

  Velg systemet som passer for deg


  Ingen ferdige standardløsninger

  Spesifikasjon av Philips sine belysningssystemer starter med deg – virksomheten din, organisasjonen din og målene dine.

   

  Philips-systemeksperter samarbeider med deg for å identifisere de spesifikke systemegenskapene du trenger, og hjelper deg deretter med å utarbeide et system som oppfyller disse behovene, nå og i fremtiden, etter hvert som virksomheten din utvikler og endrer seg.

   

  Finn en lokal Philips-systemekspert

  Design av belysningssystemet ditt

  armaturer + kontroller + tjenester + støtte

  Forskjellige løsninger

  Referanseprosjekter