Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Belysning for butikk, 

  hotell og restaurant

  Et stilfullt design og førsteklasses belysning kan skape minneverdige opplevelser på lik linje med varene du selger, maten du serverer eller kvaliteten på sengesettet du tilbyr.

   

  Intelligente belysningssystemer fra Philips tilfører et helt nytt opplevelsesnivå til innendørsområder i butikker og hotell-/restaurantnæringen. Intelligent belysning gir deg en kombinasjon av avansert, intuitiv lysstyringsprogramvare, digitale kontroller og markedsledende Philips-armaturer, slik at du får kontroll over alle lyspunkter i miljøet ditt. Med bedre innsikt i vanene og ønskene til kundene dine kan du tilpasse belysningen for å skape innbydende og minneverdige opplevelser, samtidig som du når mål for energieffektivitet og bærekraft som er viktige hjørnesteiner for varemerket ditt.

  Riktig belysning
  der folk handler, spiser og slapper av

  Vis deg fra din beste side ved hjelp av belysning

   

  Med dynamisk LED-belysning og lysstyring kan du finne den perfekte nyansen av lys for å fange oppmerksomheten, skape et tiltalende miljø og stille ut varer. Bruk spektral, innstillbar belysning med høy CRI for å justere atmosfæren alt etter årstid og tid på dagen, eller for å fremheve fargene på bestemte varer.

  stedet å være

  Gjør lokalene dine attraktive

   

   

  Bruk dynamisk belysning og avansert lysstyring for å skape en unik atmosfære i butikken din, og gi kundene dine en grunn til å bli værende og komme tilbake. Gjør miljøet ditt om til en attraksjon ved hjelp av kraftfulle LED-lysshow i alle farger – den perfekte måten å skape begeistring på og fremhev varemerket ditt.

  Motebutikken House of Fraser

  Uovertruffen kontroll, konsekvent kundeopplevelse

   

  Vår avanserte lysstyring og våre fleksible, energieffektive, profesjonelle armaturer legger til rette for en enestående og pålitelig kundeopplevelse. Med løsninger for digital styring og styring av flere områder samt bruk av intelligente LED-belysningsarmaturer kan du implementere et designkonsept på en grundig og konsekvent måte, til og med for en kjede av butikker, restauranter eller hoteller. Finn ut hva som er den optimale belysningen for ulike utstillinger eller områder, og tilpass og juster deretter belysningsmalen for hvert butikkmiljø eller hotell-/restaurantmiljø. Løft stemningen i et hotellrom eller i en restaurant, fremhev butikkutstillinger på en mest mulig attraktiv måte og sørg for at lokalene dine vises fra sin beste side, samtidig som du oppnår maksimale energibesparelser ved hjelp av bevegelsesdeteksjon og dimmingsplaner.


  Gi kundene dine det de trenger, 
  uansett hvor de befinner seg  

  Veiledning på nettet, salg i butikken  

   

  Kunder tar ofte spontane kjøpsbeslutninger i butikker. I dag er det dessuten vanlig at kunder bruker smarttelefonene sine for å få tilgang til all mulig informasjon mens de ser gjennom hyllene. Hvis de finner et bedre tilbud, kjøper de gjerne fra en annen forhandler, enten på nettet eller et annet sted.

   

  Intelligente belysningssystemer fra Philips gir deg et verktøy for å tilby kundene dine en bedre handleopplevelse i nettopp dine reoler, noe som gjør nettopplevelser om til salg i butikken.

   

  Intelligente belysningssystemer fra Philips har integrerte sensorer og trådløs kommunikasjon som danner et innendørs posisjoneringssystem som kan lokalisere kunder i butikken, slik at du kan sende dem målrettet informasjon via spesielt utviklede shopping-apper. Du kan sende kundene bedre produktinformasjon eller tilby dem spesialrabatter – hva enn som må til for å avslutte salget.

  Video om tilkoblet belysning

  Noe fantastisk skjedde på veien mot tomatene.

   

  Hvor finner jeg tomatene? Slapp av... det intelligente belysningssystemet fra Philips forteller deg det!

   

  Med et intelligent belysningssystem får butikker profesjonell belysning i verdensklasse, samtidig som systemet også fungerer som en innendørs posisjoneringsplattform. Ved hjelp av spesielt utviklede shopping-apper kan kunder navigere til varer på handlelisten, oppdage nye produkter og til og med motta kuponger basert på hvor de befinner seg i butikken.

   

  Du kan nå sende relevant informasjon og tilbud til kunder på det nøyaktige salgsstedet, når de trenger det mest og er mest mottakelige. Å gi kunder en bedre handleopplevelse ved å innlede direkte og dynamiske forbindelser med dem, utgjør en vinn-vinn-situasjon – mer bekvemmelighet for dem, mer salg for deg.

  Nærbilde av en kvinne på et supermarked

  Bli personlig med kundene dine

   

  Ettersom belysning er installert overalt der folk går rundt og kikker eller handler, er det en perfekt plattform for innendørs posisjonering. Innendørs posisjonering fungerer som en innendørs GPS. Ved hjelp av spesielt utviklede mobilapper som brukerne selv aktiverer, kan du ikke bare gi kunder informasjon og rabatter basert på hvilken reol de befinner seg i eller hvilken utstilling de står foran, men du kan også følge med på vanene og preferansene deres i butikken, på samme måte som du følger med på søke- og kjøpsatferden deres på Internett.

   

  Dypere innsyn i kundenes atferd gir deg dypere kundeinnsikt, slik at du kontinuerlig kan forbedre kundeopplevelsen i butikken din, øke kundenes følelse av intimitet og oppfordre til kundelojalitet. Med et butikkmiljø som både er vakkert belyst og som kan tilpasses de ulike kundenes spesifikke ønsker og preferanser, kan du nærmest garantere at kundene kommer tilbake til butikken din. . . Sannsynligvis vil de også fortelle vennene sine om den.

  Velg systemet som passer for deg


  Ingen ferdige standardløsninger

  Spesifikasjon av Philips sine belysningssystemer starter med deg – virksomheten din, organisasjonen din og målene dine.

   

  Philips-systemeksperter samarbeider med deg for å identifisere de spesifikke systemegenskapene du trenger, og hjelper deg deretter med å utarbeide et system som oppfyller disse behovene, nå og i fremtiden, etter hvert som virksomheten din utvikler og endrer seg.

   

  Finn en lokal Philips-systemekspert

  Design av belysningssystemet ditt

  armaturer + kontroller + tjenester + støtte

  Utforsk forskjellige løsninger

  Referanseprosjekter