Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  PerfectPlay

   

  Overlegen sportsbelysning for alle utøvere og alle typer idrett

  Gi nytt liv til idrettsanlegget med riktig belysning

  Folk strømmer til idrettsanlegg og innendørs sportshaller både for å delta i og se på idrettsaktiviteter. PerfectPlay gir deg mer spilletid med mer effektiv sportsbelysning.

   

  PerfectPlay tilbyr bransjeledende LED-flombelysning som innfrir retningslinjene fra internasjonale idrettsforbund. Den intelligente styringen gjør at du kan fjernstyre belysningen, og med det samme justere innstillingen for de ulike sportsgrenene. Skybaserte rapporter kan hjelpe med å redusere energikostnadene og lysforurensningen, mens automatiske oppgraderinger og varslinger om feil gjør at du kan fokusere på å administrere anlegget, i stedet for å bruke tid på belysningen.

  Video om PerfectPlay

  En kort oversikt over fordelene med PerfectPlay

  Standardfunksjonene i PerfectPlay er klare til å levere topp sportsbelysning direkte
  Kutt energikostnadene
  Reduser energiforbruket ved å bytte til LED-armaturer
  Kutt energikostnadene
  Undersøk om det er mulig å redusere lysforurensningen og dermed klager fra de som bor i nærheten av idrettsanlegget, med nye LED-armaturer inkl. styring.
  Kutt energikostnadene
  Installer Philips Perfect Play-system for å gjøre det mulig med dimming med Philips LED-armaturer, og dermed ytterligere redusere energiforbruket og lysforurensningen.
  Kutt energikostnadene
  Bruk en app for å kontrollere og overvåke installasjonen, og justere lysnivåer.
  Kutt energikostnadene
  Koble Perfect Play-systemet til et bookingsystem via åpne API’er
  Kutt energikostnadene
  Hvis budsjettet ikke strekker til utskiftning av LED-armaturer, er det fremdeles mulig å tilby Philips PerfectPlay-systemet, men da kan ikke armaturene dimmes.

  Muligheter med PerfectPlay

   

  PerfectPlay er et fleksibelt LED-belysningssystem som styres med et intuitivt brukergrensesnitt via en app. Systemet installeres enkelt med de kablene du allerede har, og er en bærekraftig løsning som dekker de spesifikke behovene til idrettsanlegget ditt.

  Slik fungerer det

  Fra skapet med Coded Mains komponenter og et modem sendes signaler over strømnettet til de Dali-drevne Philips armaturene. Modemet er tilsluttet Signify cloud, og fra det er ulike integrasjoner mulige via åpne API’er. For eksempel bookingsystem fra tredjepart. PerfectPlay styres enten lokalt med en trykknapp eller panel, med app eller gjennom åpne API’er med et tredjeparts

  Referanseprosjekter

  Kontakt en partner

  Ta kontakt med vår Signify Certified System Integrator hvis du har spørsmål eller forespørsler

  Se andre belysningssystemer for idrettsanlegg