Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Innendørs posisjonering

   

  Ideelt lys på rett sted

  Personlig tilpasning for kundene – mer innsikt for deg

  Kundene har allerede tilgang til et vell av informasjon via smarttelefon. Med Philips-appene og -tjenestene for innendørs posisjonering kan du tilpasse mobilopplevelsen i butikken samtidig som du utforsker hvilke mønstre som kan øke merkevareengasjementet og gi enda bedre tilretteleggelse for kundene.

   

  Stedsbaserte kampanjer i butikken gir en bedre shoppingopplevelse og oppmuntrer de besøkende til å handle og bruke mer tid i butikken. I tillegg til å veilede kundene gjennom butikken, gjør skilting det enklere for personalet å for eksempel fylle på varer eller plukke ut bestillinger. Med smarttelefonappen finner kundene med én gang det de er på utkikk etter, samtidig som det samles inn data som kan gi deg en pekepinn på hvor effektivt markedsføringskampanjene i butikken fungerer og om organiseringen av butikken kan bli enda bedre.

  En kort oversikt over fordelene med innendørs posisjonering

  Teknologi for innendørs posisjonering gir deg full kontroll over mobilopplevelsen i butikken din samtidig som du får innsikt i kundenes atferd og ønsker.
  Kutt energikostnadene

  Tilby en personlig tilpasset mobilopplevelse

  Uansett hvor de er i butikken, kan kundene enkelt bruke smartenhetene sine til raskt å finne ønsket produkt.

  Kutt energikostnadene

  Gi kundene gode grunner til å handle og tilbringe mer tid i butikken

  Stedsbaserte kampanjer og meldinger skaper større engasjement og øker sannsynligheten for at kundene tar seg mer tid og kjøper noe*.

  Kutt energikostnadene

  Forbedre resultatene

  Systemet ditt for innendørs posisjonering leverer stedsinformasjon som hjelper deg å optimere organiseringen av butikken, forbedre kundetrafikken og evaluere gjennomslagskraften til markedsføringskampanjer ut fra hvordan kundene bruker lokalet.

  Kutt energikostnadene

  Øk produktiviteten

  Nøyaktige sanntidsdata bidrar til at personalet kan jobbe mer effektivt både når det gjelder å løse eventuelle problemer, fylle på varer, hente ut bestillinger og gi stedsbasert hjelp.

  Kutt energikostnadene

  Ivareta kundenes personvern

  Systemet hverken forespør om, samler inn eller lagrer personlig informasjon, og plasseringen av mobilenheter. Alt loggføres anonymt.

  *Basert på forskning fra flere forhandlere og leverandører av stedsbaserte tjenester

  Muligheter med innendørs posisjonering

   

  Systemet vårt for innendørs posisjonering gjør belysningsnettet i butikken om til en infrastruktur for datadeling.

  Slik fungerer innendørs posisjonering

  I Philips-systemet for innendørs posisjonering brukes LED-lysarmaturer med VLC-teknologi (synlig lyskommunikasjon) og en egen mobilapp fra butikken. Når brukere laster ned og åpner appen på mobilenhetene sine, kan den registrere en unik kode fra hver lysarmatur, og dermed fastslå den nøyaktige plasseringen på et digitalt kart over butikken. Kunden eller medarbeideren kan deretter bruke appen til å navigere i butikken, finne varer i hyllene og motta stedsbaserte tjenester i lokalet.

   

  Programvaren for belysningssystemet kan oppdateres for bruk med en hvilken som helst butikkutforming, ved endringer i beholdningen eller for å ta høyde for bestemte aspekter ved lokalet. Systemet for innendørs posisjonering krever ikke ekstra installasjoner, vedlikehold eller strøm.

  Philips-systemet for innendørs posisjonering leveres med en SDK samt skytjenester for iOS og Android som butikkeierne eller apputviklerne for butikken kan bruke til å lage mobilapper med integrerte posisjoneringsfunksjoner som gir øyeblikkelige, stedsbaserte tjenester.

  Informasjonen som samles inn fra systemet for innendørs posisjonering, lagres i skyen og gir butikkeierne innsikt i hvordan kundene beveger seg gjennom butikken, hvor de stopper opp, og hvordan de oppfører seg. Med denne kunnskapen blir det enklere å forbedre kundeopplevelsen ytterligere.

  App for innendørs posisjoneringssystem – VLC-teknologi (synlig lyskommunikasjon) – skytjenester – kundeinnsikt | Infografikk
  Philips Lighting samarbeider med teknologiske gründere verden rundt for å hjelpe butikker med å forbedre handleopplevelsen gjennom innendørs posisjonering

  Location Lab-partnerprogram

  Vi samarbeider med innovative teknologiselskaper for å hjelpe deg med å forbedre kundeopplevelsen i det fysiske butikklokalet gjennom bruk av innendørs posisjonering.
  Philips Lightings YellowDot-program sertifiserer konkurrerende LED-lysarmaturer som kan brukes med teknologi for innendørs posisjonering

  YellowDot-program

  Gjennom YellowDot-programmet kan alle LED-lysarmaturprodusenter teste og sertifisere at lysarmaturene sine, er kompatible med vår teknologi for innendørs posisjonering.

  Referanseprosjekter

  Kontakt
  Ta kontakt med det lokale kundesenteret
  dersom du har spørsmål eller forespørsler. 

  Utforsk andre belysningssystemer for butikken din