Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  GreenParking

   

  Trådløs LED-belysning med sensorer for parkeringsplasser

  Spar energi og reduser kostnadene samtidig som sikkerheten forbedres

  Belysning på parkeringsplasser kan koste mye, og spesielt hvis lyset står på hele døgnet. GreenParking er et trådløst LED-belysningssystem for parkeringsplasser som bidrar til energibesparelser og opptil 80 % lavere kostnader ved å slå på belysningen bare når det registreres personer og kjøretøy.

   

  Bevegelsesdeteksjon, fleksibel dimming og bruk av vedlikeholdsvennlige LED-lys med lang levetid hjelper deg å skape parkeringsplasser med mer bærekraftig belysning samtidig som sikkerheten og komforten til de besøkende bevares.

   

  Intuitiv trådløs styring gjør denne bruksklare løsningen enkel å installere og programmere både på nye og eksisterende parkeringsplasser.

  Pacific LED GreenParking-system

  En kort oversikt over fordelene med GreenParking

  Philips Lightings GreenParking-belysning for parkeringsplasser gir rask avkastning på investeringen og reduserer både energiforbruket og kostnadene.

  Spar opptil 80 % på løpende utgifter

  Energieffektiv LED og smart styringsteknologi reduserer energibruken.

  Sløs mindre med belysningen

  Bevegelsesdeteksjon og sonedimming sørger for at belysningen bare slås på ved behov.

  Ivareta sikkerheten for de besøkende

  Tilpass belysningssoner for å optimere sikten, sikkerheten og komforten på parkeringsplassen.

  Reduser vedlikeholdskostnadene

  LED-lysarmaturer varer lenger og trenger ikke å skiftes så ofte.

  Enkle oppgraderinger

  I tillegg til enkelt å oppgradere og legge til nye lysarmaturer, kan du konfigurere disse med bruksklare trådløse kontroller.

  Skap en fremtidsrettet parkeringsplass

  Vårt skalerbare system for belysning av parkeringsplasser kan både ettermonteres og brukes på nye anlegg.

  Muligheter med GreenParking

   

  GreenParking fra Philips Lighting er et trådløst LED-belysningssystem som bidrar til energibesparelser gjennom bevegelsesdeteksjon og belysningssoner. 

  Slik fungerer det


  GreenParking er et trådløst belysningssystem der energieffektive LED-lys med lang levetid kombineres med kontroller, sensorer og sonealternativer for å øke sikkerheten og redusere kostnadene.

  Valget er ditt

   

  GreenParking kan installeres på to måter: Pacific LED-lysarmaturer med lang levetid kan kombineres med trådløst styrte bevegelsesdetektorer, eller det kan brukes Pacific LED-lysarmaturer med integrert sensor. Lysarmaturene er vanntette og tåler tøffe forhold.

   

  Uansett hvilket alternativ du velger, får du bevegelsesdeteksjon, automatisk dimming og topp lyskvalitet uten fargevariasjon. Eksterne sensorer kan monteres på veggen eller i taket (alt etter hva som passer best ut fra utformingen av parkeringsplassen), og integrerte sensorer eliminerer behovet for ekstra maskinvare. 

   

  Siste generasjons Pacific LED-lysarmatur er den første armaturen tilpasset sirkulær økonomi i en serie av produkter som er optimalisert for servicemodellen for sirkulær belysning. Den er laget for å bruke naturressurser på en mer effektiv og regenerativ måte der materialsløyfen lukkes i tråd med prinsippene for sirkulær økonomi. Den modulære oppbygningen og designen gjør produktet enkelt å vedlikeholde og oppgradere. I tillegg forblir ytelsen optimal gjennom hele levetiden.

  Philips Lightings GreenParking-belysning for parkeringsplasser gir rask avkastning på investeringen og reduserer både energiforbruket og kostnadene.

  Referanseprosjekter

  Referanseprosjekt
  Parkhaus Klosterhof

  Referanseprosjekt
  Globen parkering

  Referanseprosjekt
  HTC parking 

  Kontakt oss

  Ta kontakt med det lokale kundesenteret
  dersom du har spørsmål eller forespørsler

  Utforsk andre belysningssystemer for bygningen din