Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag
  Icon Performatron

  "Pragmatikeren"


  En del av deg vil gjerne ut og feste med de nyeste produktspesifikasjonene, mens en annen vil bli hjemme og studere produktomtalelser for å treffe en veloverveid beslutning. Høres dette kjent ut? Det er ikke alltid lett å være en innovativ pragmatiker. Du setter stor pris på innovasjon og bærekraft - jo mer, jo bedre. Samtidig vet du at ikke alt som glimrer er gull, og lønnsomhet må være en del av pakken. Først da kan festen starte!

  Oppdag alt "Pragmatikeren" har bruk for

  Philips CoreLine: Stilfull intelligent belysning

   

  Stilig, bærekraftig og intelligent: Philips CoreLine har hele pakken. Serien er ideell for alle som ser frem til det nyeste innen belysningsteknologi, men som samtidig vil treffe en lønnsom beslutning. Ideell for folk som først tar et valg etter å ha gjort research. For folk som deg!

  CoreLine Video Image

  Se hvorfor the Philips CoreLine er et godt valg for deg.


  Rask installasjon, effektiv energibruk og et godt utseende: Philips CoreLine har mye å komme med. Her kan du finne ditt perfekte CoreLine-produkt. 
  CoreLine Downlight

  Coreline Downlight


  Coreline Downlight-serien med innfelte armaturer er designet til å erstatte CFL-ni/CFL-I baserte lysarmaturer. Deres attraktive TCO hjelper kunder med å bytte til LED. Armaturene skaper en optimal naturlig lyseffekt som varer lenge. Ved å bytte til LED kan man I tillegg oppnå betydelige energibesparelser, med andre ord sparer man bade penger og miljøet. Enkelt å installere på grunn av standardstørrelse (cut-out size)  og push-in-koblinger. InterAct Ready-armaturer med integrert trådløs kommunikasjon, klar til bruk med InterAct gateways, sensorer og software.
  CoreLine SlimDownlight

  CoreLine SlimDownlight

   

  CoreLine SlimDownlight-serien med ultratynne, innfelte armaturer er utformet for å erstatte downlight-armaturer basert på CFL-ni-/CFL-I-lampeteknologi. Produktets lave totalkostnad hjelper kunder med å bytte til LED. CoreLine SlimDownlight gir en naturlig lysoverflateeffekt som kan brukes til almennbelysning. Den gir energibesparelser med det samme og har mye lengre levetid, noe som gir deg mer for pengene og en miljøvennlig løsning. Den er enkel å montere. Armaturet passer direkte inn i åpningen, og er meget smal.

  CoreLine SlimDownlight
  CoreLine Recessed Innfelte

  Coreline Recessed Innfelte

   

  Om det er til en ny bygning eller renovering av en eksisterende bygning, ønsker kunden belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbesparelser. Den nye CoreLine Recessed-serien med LED-produkter er erstatning for funksjonelle allmennbelysningsarmaturer. Det er enkelt å velge, montere og vedlikehold – det er enkelt å bytte.

  CoreLine Recessed
  CoreLine Panel Innfelte

  Coreline Panel Innfelte


  Både når det gjelder nybygg og renovering av et eksisterende bygninger, ønsker kundene belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbesparelser. Den nye CoreLine Panel-serien med LED-produkter kan brukes til erstatte funksjonelle armaturer i allmennbelysning. Det er så lett å velge, montere og vedlikeholde – et enkelt bytte.
  CoreLine Panel
  CoreLine Recessed Spot

  CoreLine Recessed Spot


  CoreLine Recessed Spot er et utvalg av innfelte armaturer som er utformet for å erstatte halogenbaserte armaturer. Det halogenaktige utseendet og den attraktive prisen gjør det enklere for kunder å bytte til LED. Dette produktet gir en naturlig belysningseffekt ved effektbelysning samt øyeblikkelige energibesparelser og mye lengre levetid – en miljøvennlig løsning. Push-in-kobling sørger for rask og enkel montering.
  CoreLine Recessed spot
  CoreLine Projector

  CoreLine Projector


  CoreLine Projector-serien med armaturer er utformet for å erstatte halogen- og CDM-standardbaserte lyskastere. De rene linjene og den attraktive totalkostnaden hjelper kunder med å bytte til LED. Disse armaturene skaper en naturlig belysningseffekt til bruk i områder med aksentbelysning. De gir også øyeblikkelige energibesparelser og har mye lengre levetid, noe som gir mer deg mer for pengene og en miljøvennlig løsning. De er enkle å installere på en standardskinne eller med en kontakt for overflatemontering.
  CoreLine Projecktor
  CoreLine Untenpåliggende

  CoreLine Untenpåliggende

   

  God belysning er viktig i nye bygninger og ved renovering av eksisterende bygninger. Belysningsløsningene skal levere høykvalitetslys og besparelser på energiforbruk og vedlikeholdsutgiftene. Den nye CoreLine Surface-mounted-serien med LED-produkter kan brukes til erstatte funksjonelle armaturer i allmennbelysning. Det er veldig enkelt å velge, montere og vedlikeholde og det er enkelt å skifte ut.

  CoreLine Surface mounted
  CoreLine Wall mounted

  Coreline Veggmonterte

   

  Om det er til en ny bygning eller renovering av et eksisterende område, ønsker kundene belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbesparelser. Den nye CoreLine Wall-mounted-serien med LED-produkter kan brukes til erstatte tradisjonelle veggmonterte armaturer med kompaktlysrør. Det er så lett å velge, montere og vedlikeholde – et enkelt bytte.

  CoreLine Wall mounted
  CoreLine Batten

  CoreLine Batten

   

  Den nye CoreLine Batten-serien med LED-produkter erstatter tradisjonelle armaturer med lysrør og gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbesparelser. Det er veldig enkelt å velge, montere og vedlikeholde. Dette er et enkelt bytte.

  CoreLine Batten
  CoreLine Waterproof

  CoreLine Vanntette

   

  Om det er til en ny bygning eller renovering av en eksisterende bygning, ønsker kunden belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbesparelser. Den nye CoreLine Waterproof-serien med LED-produkter kan brukes til erstatte tradisjonelle vanntette armaturer med lysrør. Det er så lett å velge, montere og vedlikeholde – et enkelt bytte.

  CoreLine Waterproof
  CoreLine High-bay

  CoreLine High-bay

   

  Etter den vellykkede lanseringen av CoreLine High-bay i 2013 har oppgraderingen til en ny generasjon LED forbedret fargegjengivelsen og redusert de totale eierkostnadene. CoreLine High-bay er en erstatning for HPI 250/400 W-armaturer og gir kundene alle fordelene ved LED-belysning som god lyskvalitet, lengre levetid og redusert energiforbruk og vedlikehold. Alt dette får du levert fra en pålitelig produsent. CoreLine High-bay gir opplagte fordeler til montøren også. Armaturet kan monteres på den eksisterende nettverksmodulen og den elektriske tilkoblingen er enkel: Det er ikke nødvendig å åpne armaturet ved montering eller vedlikehold. I tillegg er den mindre og lettere enn tradisjonelle armaturer, som gjør den svært enkel å håndtere.

  CoreLine High-bay
  CoreLine Trunking

  CoreLine Trunking

   

  Om det er til en ny bygning eller renovering av en eksisterende bygning, ønsker kunden belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbesparelser. Den nye CoreLine Trunking-serien med LED-produkter kan brukes til erstatte allmennbelysning. Det er så lett å velge, montere og vedlikeholde – et enkelt bytte.

  CoreLine Trunking
  CoreLine Tempo Large

  CoreLine Tempo Large


  CoreLine tempo large er en høyeffektiv serie med flombelysning utformet for 1:1-erstatning av konvensjonell teknologi, med det samme elektriske anlegget og de samme stolpene. Et begrenset utvalg av tilbehør gjør det enkelt å finne den beste lux-for-lux-erstatningen. CoreLine Tempo Large er enkel å montere og har lumenpakker for mange ulike bruksområder samt et utvalg av asymmetrisk og symmetrisk optikk for høy ytelse.
  CoreLine Tempo Large
  CoreLine Tempo Small

  CoreLine Tempo Small


  CoreLine tempo small er en høyeffektiv serie med armaturer utformet for 1:1-erstatning av konvensjonell teknologi, med det samme elektriske anlegget og de samme stolpene. Den gir lavt strømforbruk og krever mindre investering enn konvensjonelle installasjoner. En begrenset rekke alternativer gjør det enkelt å finne den beste utskiftningen lux for lux.CoreLine tempo small er enkel å installere, og har en systemytelse for mange ulike bruksområder samt et utvalg av asymmetrisk og symmetrisk optikk for høy ytelse.
  CoreLine Tempo small
  Coreline-pullert

  Coreline-pullert

   

  Coreline-pullerten er en profesjonell pullert som viser vei når det er mørkt og glir pent inn i de fleste bymiljøer takket være det diskrete designet.

  CoreLine Bollard
  CoreLine Malaga

  CoreLine Malaga

   

  CoreLine Malaga LED-serien er designet for generell bruk i vei, gate og boligområder.Serien består av to størrelser og bruker en LED-motor som er en Philips-standardisert design, som lyskilde og en Philips Xitanium-driver for utendørsbruk med fast effekt. Kvalitet du kan stole på.CoreLine Malaga LED er designet for å være så effektiv som mulig, i å utføre samme oppgave som lysarmaturene SON-T 50, 70, 100 og 150W som den erstatter, ved å gi riktig mengde lys på riktig sted. Optikk med medium stråle (DM) gir en effektiv lysfordeling på veien. Kombinasjonen resulterer i en interessant energibesparelse, som reduserer driftskostnadene betydelig. Det er realistisk å oppnå en energireduksjon på 50 %.Samtidig er investeringen i en CoreLine Malaga LED-armatur på samme nivå som en gammel SON-T-armatur inkludert den første lampen. Ettersom LED-lyskilden i CoreLine Malaga LED varer ut brukstiden til armaturen, sparer du allerede inn investeringen ved å slippe alle lampeutskiftningene som trengs med SON-T.Enkel montering ved hjelp av utvidet hylse. Armaturen trenger ikke å åpnes for å koble til strømledningen. Samtidig er det mulig å ta av det flate glassdekslet for å få tilgang til driveren for vedlikehold ved behov. Alle funksjonene du får med på kjøpet, gjør det virkelig enkelt å velge CoreLine Malaga LED. Malaga LED er del av CoreLine-serien, og du finner den enkelt og raskt hos en Philips-partner nær deg. Ganske enkelt effektiv.

  CoreLine Malaga LED

  Du har fantastiske forbindelser

  Med Philips Interact Ready og Interact Pro får du alle de innovative løsningene du trenger for å tilby kundene dine intelligent belysning som gir hakeslepp. Den innovative softwaren fungerer sømløst med Philips Interact Ready-lyskilder, og tilbyr intstallatører en trygg og profitabel overgang til intelligent belysning. Det er noe alle kan se frem til!

  Mer å utforske, mer å gjøre

  teaser-university

  Lighting University


  Kunnskap er makt - og profitt. Ta en titt på vårt Lighting University og oppnå begge deler.
  product-finder

  Produktguide

   

  Finn raskt frem til det du leter etter

  La deg inspirere av de beste Philips CoreLine-prosjektene


  Når belysningen virkelig teller, skader det ikke med litt inspirasjon. Derfor har vi samlet noen CoreLine-prosjekter som kan informere og inspirere deg til planleggingen av ditt neste prosjekt. God lesning!

  cases

  Finn en forhandler

   

  Finn din nærmeste forhandler eller samarbeidspartner.

  Kontakt oss

   

  Har du spørsmål? Kontakt oss for hjelp.