Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Hvilken type profesjonell
  er du?

  Ekte profesjonell, ekte kvalitet


  Når du trenger å få jobben gjort ordentlig kan du regne med Philips LED-teknologi. Med bredt utvalg av LED-lamper, armaturer og kontrollere kan vi oppfylle kundenes behov.

   

  LED-teknologi utvikler seg raskt og skaper mange nye muligheter. Som velrenommert og godt etablert foretak i belysningsbransjen forstår vi behovene dine og kan være med på å skape de rette forutsetninger for firmaet ditt.

   

  Du er ingen hobby-fikser, men en ekte profesjonell når det gjelder belysning. En man kan stole på og som gjør jobben skikkelig. En som planlegger ordentlig og arbeider effektivt og raskt. Du er en profesjonell som regner med Philips Lighting.

  Working day heroes

  Intelligent belysning - Fremtiden er allerede innebygd

   

  Intelligent belysning er LED med integrerte sensorer tilkoblet programvare, som igjen åpner for en helt ny verden av muligheter. Uansett kunders belysningsbehov, tilbyr Philips et bredt utvalg av Interactkompatible lyskilder og armaturer, skapt for å maksimere prestasjon med skreddersydd belysning. Alle komponenter, inklusivt trådløse sensorer og strømbrytere, kan synkroniseres og oppgraderes. Dette gir kundene komforten og fordelene som bedriften fortjener.

  Produkter & verktøy


  Vet du hva du har behov for? Vi har komplette serier med LED-lyskilder og LED-armaturer. Her har vi samlet relevant informasjon som raskt og enkelt gir deg oversikt. 
   

  Se produktutvalget vårt

  Hva slags installatør er du? 


  Der finnes mange forskjellige typer installatører. Med installatør-testen vår kan du finne ut hvilken type du er.

   

  Ta testen her

  En del av mengden eller en frontfigur?

  Når du trenger jobben gjort skikkelig kan du stole på Philips LED-teknologi. Vårt verktøy for å finne produkter hjelper deg å finne de riktige produktene til din oppgave. Prøv den nå.

  Nyhetsbrev

   

  Hold deg oppdatert og abonner på nyhetsbrevet vårt.

  Finn en leverandør

   

  Finn din leverandør eller partner.

  Kontakt oss

   

  Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!