Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Om Philips Lighting
  Økt livskvalitet ved hjelp av lys

  Målet vårt er å forbedre livskvaliteten
  for tre milliarder mennesker per år innen 2025

  Vi jobber for å skape en sunnere og mer bærekraftig verden gjennom innovasjon.

   

  Gjennom nytenkning og levering av energieffektive løsninger til forbrukere og bedriftskunder over hele verden bidrar vi til økt livskvalitet, hver dag. Ved hjelp av teknologisk innovasjon basert på grundig kundeinnsikt, samt posisjonen vår som et verdensledende, anerkjent varemerke, går vi i spissen for den globale belysningsrevolusjonen.

  Vi er i en unik posisjon
  for å påvirke markedet

   

  Philips skaper fremtidens belysning. Som ett av få selskaper som driver virksomhet innenfor ulike teknologiske fagområder, er vi verdensledende innen tilkoblet belysning.

   

  Fokuset vårt er i ferd med å endre seg fra enkeltstående produkter til tilkoblede LED-belysningssystemer og -tjenester, LED-armaturer og LED-lyskilder for forbrukermarkedet. Ved å markedsføre disse teknologiene kan vi gjøre det mulig for kundene våre å skape, tenke nytt og arbeide på en mer effektiv måte.

  Vår digitale verdikjede

  Strategien vår og dens fire hovedpilarer
  Håndtering av endringer i markedsbehov

  Lede den teknologiske revolusjonen    

     

  Verden er i endring, og vi endrer oss sammen med den. Som verdens største LED-selskap driver vi teknologien fremover med nyskapende belysningsløsninger. Vi bruker 29 % mer på forskning og utvikling enn vår nærmeste konkurrent for å kunne tilby deg de siste digitale nyvinningene.

   

  Vårt fokus på digital teknologi gjør at vi kan koble LED-belysning til kontroller, nettverk, enheter og apper. Kundene våre kan nå skape fantastiske belysningsopplevelser og oppnå enestående forretningsresultater, samtidig som de sparer opptil 80 % på energi sammenlignet med tradisjonelle lyspærer.

   

  Samtidig som vi investerer i digital teknologi, fortsetter vi å utvikle vårt førsteklasses utvalg av LED-lyskilder og LED-armaturer. Vi har oppnådd ytterligere stordriftsfordeler for LED-lyskilder i det lavere prissjiktet, slik at kundene våre kan få belysning av høy kvalitet til en gunstig pris.

   

  Et av våre siste gjennombrudd er utviklingen av en TLED-prototype som har en effekt på 200 lumen per watt, som er dobbelt så effektivt som nåværende LED-baserte løsninger. Og vår banebrytende CrispWhite-armatur, som er utviklet for detaljhandelen, får hvitfarger til å fremstå hvitere enn hvitt, mens farger får en varm og mettet intensitet.

   

  Vi har også gjort det mest utenkelige, ved å utvikle verdens første flate lyspære. SlimStyle LED-flombelysningspæren for hjemmet har et smart design som eliminerer behovet for kjøleribbe, noe som resulterer i lavere pris for kunden.

  Oled2
  Pilarer
  Disney

  Vinne i  forbrukermarkedet

   

  Forbrukere blir mer og mer bevisste på fordelene med avansert belysning. Dette segmentet representerer ca. 25 % av salget vårt, og er én av våre viktigste vekstmuligheter. Etter hvert som prisforskjellen mellom LED-belysning og konvensjonell belysning reduseres og det stadig introduseres nye bruksområder for teknologien, forventes det at forbrukere i økende grad tar i bruk LED.

   

  Tilkoblet belysning i hjemmet er av sentral betydning for alt vi gjør. Banebrytende teknologier som Philips Hue endrer forbrukernes oppfatning av belysning, ved å gi dem nye måter å uttrykke seg på. Gjennom å gi forbrukere muligheten til å samhandle med belysningen sin via Internett, setter vi nye standarder for funksjonalitet.

  Vi fortsetter å høste fruktene av designekspertisen vår, og i 2013 mottok vi 30 prestisjefylte designpriser for produkter innen forbrukerbelysning.

  Fremme innovasjon innen profesjonelle
  belysningssystemer og -tjenester

  Ved å kontinuerlig utvikle våre profesjonelle belysningssystemer og -tjenester åpner vi nye dører for lokale myndigheter og virksomheter over hele verden. Detaljhandelen og utendørssektoren er raskest til å ta i bruk LED-konseptene våre, men vi fremmer innovasjon innen alle bransjer. Vi kombinerer LED-belysning, kontroller, nettverk, enheter og apper, og skaper utallige nye måter som bedrifter kan spare energi på og nå målene sine.

   

  Vi har følgende målsetninger:

  • Å fortsette å lede an og vinne i markedet for LED-armaturer, og opprettholde en sterk regional tilstedeværelse hva angår produkttilpasning i henhold til lokale markedsbehov.
  • Å utvikle ledende systemer som kobler sammen hjem, virksomheter og ekspertise innen belysningsløsninger.
  • Å tilby tjenester utover installasjon og innkjøring, for eksempel nettverksvedlikehold, måling og verifisering.
  Systemer
  Millenium-broen

  Accelerate!

   

  Programmet vi har innført for endring og ytelsesforbedring, Accelerate!, er nå inne i sitt tredje år. Det gjør Philips til en smidigere og mer nyskapende aktør. Programmet skal pågå til og med 2017 og består av fem komponenter som har til hensikt å:

   

  • gjøre oss mer kundefokuserte
  • få forretnings-/markedskombinasjonene våre til å bli vinnere
  • skape smidige, helhetlige verdikjeder for kundene
  • implementere en enklere, standardisert driftsmodell
  • fremme en vekst- og ytelsesorientert kultur

  Målet vårt er å forbedre livskvaliteten
  for tre milliarder mennesker per år innen 2025

  Innovasjon og deg

  Verden trenger mer lys, mer energieffektivt lys og mer digitalt lys

   

  Ambisjonen vår:

  Økt livskvalitet ved hjelp av lys