Vauban Clinics luftkvalitet ble forbedret ved hjelp av lysets kraft

Vauban clinic, innledning

Vauban Clinic

Livry-Gargan, Frankrike

Vauban Clinic har valgt en trygg og velprøvd løsning med Philips UV-C-lysarmaturer for å redusere spredningen av alle smittsomme og luftbårne sykdommer som COVID-19.

vauban clinic-kunde
Etter et vellykket innledende oppsett på venterommet for ikke-planlagte konsultasjoner, har vi valgt å utstyre alle våre konsultasjonsrom for å beskytte pasientene og personalet.
-Dr. Dirk-Uwe Clausen, administrerende direktør
Vaulban clinic, kundeutfordring

Utfordringen

Vauban Clinic ligger i nærheten av Paris, i et område som opplever mye COVID-19. Beskyttelse av pasienter og ansatte er i fokus, og derfor ønsket klinikken å installere UV-C-desinfeksjonsarmaturer i rommene der pasientene mottas.

Riktig belysning

På Vauban-klinikken ble Philips UV-C-desinfiseringsarmaturer til øvre del av rommet installert i venterom og konsultasjonsrom. UV-C-stråling er et kjent desinfeksjonsmiddel for luft, overflater, gjenstander og vann som kan bidra til å redusere risikoen for å pådra seg en infeksjon, og har vært mye brukt i mer enn 40 år.

Relaterte prosjekter

Beijing Forestry University Hospital

UV-C-overflate- og luftdesinfeksjon for å gi ekstra beskyttelse til besøkende, ansatte og pasienter ved Beijing Forestry University Hospital.

Optimax

Vi hjalp OPTIMAX å nå målet om sunne bygninger