Sirkulær belysning på Schiphol lufthavn

Sirkulær belysning på Schiphol lufthavn

Nå kan passasjerene nyte komforten i Lounge 2 med sju forskjellige opplevelser med fokus på shopping, mat, drikke og avslapning.

Valget av ny belysning i Lounge 2 viser at vi tar ansvar for bruken av råstoffer og handler i tråd med bærekraftspolitikken vår.
– André van den Berg, viseadministrerende direktør og kommersiell leder i Schiphol Group
André van den Berg, viseadministrerende direktør og kommersiell leder i Schiphol Group
Trondheim lufthavn 4
Lounge 2 på Schiphol

Kundens utfordring

Schiphol er en av de mest bærekraftige flyplassene i hele verden. Flyplassen har gjort det til sin førsteprioritet å redusere energiforbruket og leter konstant etter bærekraftige byggemetoder. All denne innsatsen gjøres med ett enkelt mål for øyet: å bli den mest bærekraftige flyplassen i verden. Da Schiphol bestemte seg for å bygge om Lounge 2, så de dette som en god mulighet til å gjøre ytterligere fremskritt ved å benytte bærekraftig LED-belysning.

Riktig belysning

Den sirkulære belysningsløsningen vår var det beste alternativet. Prinsippet er enkelt: Du kjøper lys i stedet for å kjøpe en armatur. Når kontraktsperioden er over, kan kunden velge om de ønsker å forlenge kontrakten og oppgradere den eksisterende belysningen eller velge ny belysning. Armaturene kan returneres til oss for gjenbruk eller resirkulering. De spesialutviklede, bærekraftige Philips-armaturene henger i et tiltalende mønster over hodet på passasjerene i transferhallen og oppfyller de strenge kravene til sirkulær økonomi. Disse armaturene er spesielt utformet for at reparasjon eller utskifting skal gå raskt og enkelt.

I en sirkulær økonomi brukes ressursene mer effektivt ved at man skaper i stedet for å sløse, bruker i stedet for å eie og gjenbruker i stedet for å kaste

Sirkulær belysning

I en sirkulær økonomi brukes ressursene mer effektivt ved at man skaper i stedet for å sløse, bruker i stedet for å eie og gjenbruker i stedet for å kaste

Ble du inspirert?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forespørsler