Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  En plass
  å være stolt av

  Plaza del Milenio,
  Valladolid, Spania

   

  Les om hvordan energieffektiv belysning puster nytt liv i en av byens plasser

  Besøkende samles og beundrer de utrolige lyseffektene på Plaza del Milenio

  Valladolid gir et Usedvanlig 

  bybilde som er like unikt som det er miljøvennlig, innovativt og mangfoldig. Den renoverte broen over Pisuerga er som en ryggrad og akse mellom de to elvebreddene, og fungerer som en møteplass for byens innbyggere.”

   

  – Fernando Rubio, byrådsleder i Valladolid

   

   På ytterveggen av Plaza del Milenio-kuppelen er det montert Philips eW Graze Powercore-lys
  LED-landskapsbelysning fra Philips har gitt Plaza del Milenio et fantastisk samspill av lysscenarioer

  Utfordringen

   

  Plaza del Melinio i byen Valladolid er et strålende eksempel på urban fornyelse. Den har gått fra å være et åpent parkeringsområde til å bli 1.en dynamisk plass der folk møtes og slapper av. Plassen har en flerfunksjonell kuppel med et volum på 1500. For virkelig å vekke området til liv trengte man moderne belysning.

  Fontenene på Plaza del Milenio belyst med Philips Lighting

  Riktig belysning 

   

  Målet med prosjektet var å lage en plass som engasjerer de besøkende og gir dem kunnskap og inspirasjon. Philips ble derfor bedt om å skape en innbydende atmosfære ved hjelp av lys. Byrådet ønsket en 100 % LED-løsning som skilte seg ut fra den omliggende belysningen.

   

  Philips kunne tilby en komplett løsning. For å gjøre kuppelen til et blikkfang ble det montert eW Graze Powercore-lys langs ytterveggen. Disse lineære armaturene gir bygningen en vakker glød gjennom livfulle farger som enkelt kan tilpasses av operatørene. LED-landskapsbelysningen som ble satt opp rundt plassen, skaper nydelige lyseffekter for fontenene, trappetrinnene og arkitekturen.

   

  Urbanscene-gatelys ble dessuten lagt til for å invitere inn forbipasserende gjennom fascinerende lyseffekter. Sluttresultatet av alle disse effektene er et fantastisk, visuelt skue med et stilfullt samspill av lysscenarioer. Takket være energieffektiv belysning har plassen nå blitt en av byens stoltheter.


  For å være mest mulig miljøvennlig er det nye belysningssystemet kompatibelt med solcellepaneler og vindturbiner som forsyner plassen med strøm.

  • eW Graze MX Powercore
   eW Graze MX Powercore
   Mange arkitektoniske strukturer trenger en lineær armatur som kan belyse flere etasjer med minimal tilbaketrekking. Eiendomsforvaltere/sluttbrukere trenger et kontrollerbart produk...
  LED-flombelysning

  LED-flombelysning

  Lys opp landskapet. Kraftige stråler med energieffektiv LED-ytelse.
  • UrbanScene
   UrbanScene
   UrbanScene er en serie komplette belysningsløsninger som består av fem særpregede armaturer for bybelysning, samt egne master og braketter. Fleksibilitet, homogen design og fremrag...

  Relaterte kasuser