Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Bedre
  læringsmiljø

  Universitetet i Surrey, Guildford, Storbritannia

   

  Les om hvordan LED-belysning i auditoriet på universitetet i Surrey hjelper studentene å lære mer effektivt.

  Philips Lighting har gitt foajeen på universitetet i Surrey energieffektiv, iøynefallende belysning

  Utfordringen

   

  Universitetet i Surrey er en førende læringsinstitusjon. Universitetsledelsen så etter muligheter til å forbedre fasilitetene for personell og studenter, redusere karbonutslippene og senke energikostnadene. Kunne modernisert belysning være løsningen?

  De akustiske takpanelene fra Philips Lighting skaper en behagelig atmosfære i studioet på universitetet i Surrey

  Moderniseringen av belysningen
  i forelesningssalene

  har gitt betydelig lavere energiforbruk og investeringskostnadene tjenes raskt inn. I Griffiths-auditoriet erstattet vi for eksempel de utdaterte T8-lysrørene med en kombinasjon av innfelte DayZone LED-armaturer for almennbelysning og StyliD-downlights for ekstra aksentbelysning. LightMaster-lysstyringen er konfigurert med en rekke forhåndsinnstilte scenarioer som er tilpasset aktivitetene i auditoriet, og kan velges helt enkelt."

   

  – Simon Davis, elektrisk konsulent

  Riktig belysning

   

  Ettersom lys spiller en viktig rolle i læringsprosessen, var en brukerorientert modernisering virkelig på sin plass. Philips samarbeidet med elektrokonsulent Simon Davis for å kartlegge kravene som hvert enkelt rom stiller til belysning. Det nye systemet fokuserte på energieffektive LED-lyskilder. For å sikre klar, blendingsfri belysning i biblioteket valgte vi LuxSpace- og StyliD-armaturer.

   

  I studioet – som er en kreativ studiesone for unge entreprenører – bød betongtaket på utfordringer. På grunn av ekkoet i rommet ville et vanlig gittertak være uegnet. De akustiske takpanelene SoundLight Comfort passet perfekt. Kombinasjonen av lydabsorberende material med spesialtilpassede, innebygde armaturer skaper en estetisk og akustisk behagelig atmosfære.

   

  I andre områder av salen sørger Dayzone LED-armaturer for stimulerende atmosfære. Det rene, klare lyset kan dimmes etter behov, og innfrir alle kontorstandarder. De nye armaturene bruker moderne teknologi, og utfyller bygningsarkitekturen på en måte som fremmer læring og imponerer de besøkende.

   

  Den nye belysningen i auditoriet har minimalt energiforbruk. Bruken av paneler som er fremstilt av 70 % resirkulert husholdningsglass og glassull, gjør systemet i tillegg ekstra miljøvennlig.

  Bedre
  læringsmiljø

  Relaterte kasuser