Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Studentarealer lyses

  opp av LED

  Handelshøyskolen BI, Oslo, Norge


  Handelshøyskolen BI har valgt en LED-løsning tilpasset til studentområdene
  Studieområder med LED-belysning

  …sluttresultatet
  taler

  for seg selv!'


  Morten Hansebakken, Elektrokonsulent, Handelshøyskolen BI 

  LED-løsninger gir lys til variert aktivitet
  Korridor opplyst med LuxSpace

  Utfordringen

   

  Utfordringen var å få til en stilren, energieffektiv og stemningsfull belysning med fokus på livsløpskostnader. I tillegg ønsket man å skape en atmosfære for studentarealet der man motiverer til aktivitet med nøytralhvitt lys.

  Studentcafeen opplyses av LED

  Løsningen

   

  Studentarealet består av et todelt aktivitetsområde. Den ene delen av aktivitetsområdet er en videreføring av en installasjon Philips tidligere har utført på BI, LuxSpace Compact innfelte LED downlights, og den andre delen er utstyrt med en løsning der man bruker PowerBalance 60 x 60 cm armaturer som er innfelt i himlingen.

  Når det gjelder kafédelen av studentarealet er det valgt en helt annen løsning. Her skal studentene kunne slappe av og roe ned etter perioder med konsentrasjon og fokus. Her er det varmhvit belysning, som sammen med de mørke veggene er med på å skape et trygt, avslappende rom og en koselig atmosfære.

  Det er brukt en blanding av StyliD Mini på skinne, eW Downlight utenpåliggende og DolineaPendel over bardisken. Alt i alt en totalløsning både for studier og avslapning.

  • eW Downlight Powercore
   eW Downlight Powercore
   eW Downlight Powercore er et diskré, overflatemontert LED-downlight for hvit allmennbelysning. Enkel montering og dimming gir funksjonalitet i alt fra lobbyer, korridorer, heiser o...
  • CoreLine Surface-mounted
   CoreLine Surface-mounted
   God belysning er viktig i nye bygninger og ved renovering av eksisterende bygninger. Belysningsløsningene skal levere høykvalitetslys og besparelser på energiforbruk og vedlikehold...

  Referanseprosjekter