Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  LED lyser opp for

  studentene på BI

  Handelshøyskolen BI, Oslo, Norge


  De valgte en LED-løsning som reduserer både driftsutgiftene og miljøbelastningen.
  LED-belysning i lesesal på BI

  LED-løsningen
  lever opp

  til våre fokuspunkter: Lyskvalitet, driftskostnader og miljø.''


  Morten Hansebakken, Elektrokonsulent, Handelshøyskolen BI 

  LED-løsning i mindre auditorium
  Forelesningssal opplyst med LED

  Utfordringen

   

  De besluttet tidlig å undersøke muligheten for å finne velegnede LED-løsninger, som kunne redusere både driftsutgiftene og miljøbelastningen gjennom mindre CO2-utslipp. I tillegg til forbedret lyskvalitet, ikke minst i auditoriene.

  Auditorium for executive grupper

  Løsningen

   

  Philips har levert LED-armaturer til to meget forskjellige auditorier. I det store auditoriet med mer enn 350 sitteplasser er det meget høyt under taket, hvilket gjør det vanskelig og dyrt å skifte lyskilder. Her er den gamle belysning erstattet med Philips LuxSpace Compact Power og StyliD Compact Power.

   

  En viktig fordel med de nye armaturene er LED-lyskildenes lange levetid, som reduserer antall utskiftninger samt at vedlikeholdskostnadene reduseres betraktelig. Som et ekstra pluss viser våre beregninger at energiforbruket vil bli 40 – 50 % mindre enn tidligere, og det gjør seg også gjeldende i det noe mindre auditoriet, hvor det er installert DayZone ogStyliD Mini. 


  Her er det ca. 70 sitteplasser som særlig brukes av ledere fra næringslivet, som tar forskjellige kurs og etterutdanning på executive-nivå. For denne brukergruppen var ønsket å skape en «executivestandard» for belysningen og innredningen for øvrig.

  Relaterte Kasuser