Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Tryggere

  tunneltrafikk

  Meir-tunnelen,
  Stoke-on-Trent, Storbritannia


  Les om hvordan Meir-tunnelen har fått avbruddsfri trafikksikkerhet ved hjelp av LED-tunnelbelysning
  Meir-tunnelen belyst med LED-belysning fra Philips

  Jeg kan
  anbefale

  T-line LED-systemet på det varmeste. Etter at vi installerte T-line LED-belysning, har vi redusert de totale vedlikeholdskostnadene våre, spart store summer på energi, kuttet CO2-utslippene og redusert risikoene for arbeiderne."

   

  – Paul Diamond, planleggingsansvarlig for Meir-tunnelen, Amey

  Philips Lighting øker trafikksikkerheten i Meir-tunnelen ved hjelp av effektiv belysning
  LED-armaturene fra Philips sikrer effektiv belysning av Meir-tunnelen

  Utfordringen

   

  Det gamle belysningsystemet med lysrør og høytrykksnatrium var ineffektivt og falt ofte ut.

  Biler som kjører gjennom Meir-tunnelen

  Riktig belysning

   

  Den 248 meter lange Meir-tunnelen trengte pålitelig belysning for å gi optimal trafikksikkerhet. Det tidligere belysningssystemet ble installert i tråd med en eldre forskriftsstandard, men armaturene levde ikke opp til forventningene, og falt stadig ut.

   

  T-line LED-armaturene fra Philips var lyset i enden av tunnelen. Veientreprenøren valgte armaturene på grunn av den suverene lyskvaliteten, lange levetiden og den miljøvennlige ytelsen. Det ble besluttet å fjerne det gamle systemet og installere 600 T-line-armaturer. I det nye systemet skulle man bruke to armaturtyper for å skape et lineært belysningskonsept. Hvis noen av lysene skulle falle ut, ville det dermed ha lite å si for den totale belysningen.

   

  LED-teknologien gir en rekke fordeler. Ettersom LED-belysningen kan tas i bruk igjen umiddelbart etter et strømbrudd, unngår man den potensielt farlige avkjølingsperioden som er nødvendig ved bruk av Høytrykksnatriumslamper. LED-lyskildene er dessuten mindre ømtålige for de lave omgivelsestemperaturene som kan redusere lumeneffekten til lysrør betraktelig.


  Lysene i tunnelen reguleres automatisk utfra dagslyset utenfor, slik at bilførere slipper lystilvenning ved inn- og utkjøring av tunnelen. Dette fører til at bilene ikke bremser ned, og gir bedre trafikkflyt og høyere sikkerhet.

  Tryggere veier
  takket være lys

  Teamet

  Amey på vegne av Highways Agency

  Kunde

  SPIE WHS

  Prosjektpartner

  Meir-tunnelen

  Sted

  Relaterte kasuser