Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Umiddelbar belysning
  i nødssituasjoner

  Holbæk sykehus, Danmark

   

  Les om hvordan belysningen har forbedret akutthjelpen ved Holbæk sykehus i Danmark.

   Dette venterommet på Holbæk sykehus i Danmark er belyst med innfelt Philips-belysning for helsesektoren

  Lyskvaliteten har
  blitt bedre,

  og LED-lampene gir full lyseffekt med én gang du slår dem på. Dette er kjempefordel på et sykehus der ting ofte må skje svært fort."

   

  – Henrik Jørgensen, elektriker ved Holbæk sykehus

   

  Ved Holbæk sykehus i Danmark brukes innfelt Philips-belysning for helsesektoren

  Utfordringen

   

  Som akuttsykehus må Holbæk sykehus være klart til å behandle pasienter på et øyeblikk. Det er ett av fire akuttsykehus i Region Sjælland, tar imot pasienter døgnet rundt og må ofte gi livreddende hjelp. Kunne en mer effektiv belysning forbedre pasientomsorgen og samtidig spare strøm?

  Den rette belysningen

   

  For et akuttsykehus kan behandlingsavbrudd bety liv eller død. Den lange levetiden gjør derfor LED-belysning perfekt. De 25 CoreView LED-armaturene som Philips installerte i sykehusets sterilsentral, sørger for betraktelig bedre arbeidslys. "Lyset er vesentlig bedre enn før", forklarer sterilassistent Helle Andersen. "Man kan se alt tydeligere – jeg kan til og med lese uten briller – og det er fint at lyset kan dimmes."

   

  Det ble i tillegg installert innfelt belysning i form av Coreview- og SmartForm-armaturer. Disse innovative armaturene sørger for godt arbeidslys for helsepersonellet, og gir betydelig kostnadsbesparelser takket være høy energieffektivitet. Den intelligente lysstyringen på operasjonsstuen sørger for ytterligere strømsparing ved å dempe og slå av belysningen når det ikke blir registrert noen bevegelser.

   

  Anestesi- og operasjonsavdelingene ble utstyrt med T5-rør som fyller rommet med rent, klart lys som hjelper helsepersonellet å jobbe konsentrert. I tillegg til lavere strømregning har den nye sykehusbelysningen redusert vedlikeholdskostnadene dramatisk takket være T5-lysrør som varer i 24 000 timer, og LED som varer i opptil 50 000 timer.

   

  "De nye belysningsløsningene i anestesi- og operasjonsavdelingen er langt mer energieffektive enn de gamle, og personellet er svært fornøyd med den nye belysningen – både fordi den er pasientvennlig og fordi den ikke blender."


  – Søren S. Stage-Madsen fra Højager Belysning

  • Smartform LED BBS460
   Smartform LED BBS460
   De innfelte SmartForm med LED er et resultat av Philips' fokus på enkle og bærekraftige løsninger. Denne serien med svært allsidige modulbaserte og halvmodulbaserte armaturer kan b...
  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Når det gjelder å belyse et kontorområde med LED-armaturer, er folk vanligvis villige til å investere i bærekraft, så sant investeringen lønner seg. Samtidig må systemet fungere i ...

  Belysning
  uten avbrudd

  Teamet

  Region Sjælland

  Kunde

  Højager Belysning A/S

  Prosjektrådgiver

  Relaterte kasuser