Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Gjør

  klinikken

  mindre klinisk

  Bergmannsheil Buer-klinikken,
  Gelsenkirchen, Tyskland
   

   

  Les om hvordan Bergmannsheil Buer-klinikken forbedret pasientomsorgen gjennom spesialtilpasset belysning

  belysning for pasientrommene på sykehuset

  Det er
  utrolig

  hvor mye riktig belysning kan ha å si for å skape en positiv atmosfære"

  Utfordringen

   

  Da Bergmannsheil Buer-klinikken åpnet en ny avdeling med 31 sengeposter, ønsket man å skape en atmosfære som minnet mer om et hotell enn et sykehus. Philips-teamet vart klart til å hjelpe, men å skape en fin og vennlig atmosfære var bare halve utfordringen. Høye standarder for hygiene og teknologi måtte innfris, og klinikken trengte topp energieffektivitet og rask inntjening av investeringen.

  belysningsløsninger for korridorer

  Riktig belysning


  Bergmannsheil Buer-klinikken i Gelsenkirchen er et sykehus som gir førsteklasses pleie og behandling til 20 000 pasienter hvert år. I forbindelse med et pilotprosjekt ønsket ledelsen å gjøre den nye avdelingen mindre steril og upersonlig, og så for seg en varm og dekorativ belysning som pasientene selv kunne regulere.

  LED-belysning var midt i blinken. I pasientrommene ble det plassert dekorative LED-bånd rundt sengegavlene av tre. Disse LED-båndene, som avgir indirekte lys, har en integrert leselampe slik at pasientene enkelt kan lese bøker og blad. De tradisjonelle armaturene for allmennbelysning i rommene, ble erstattet med DayZone-lamper. Disse gir et behagelig, enhetlig og blendingsfritt lys med dekorativ koronaeffekt i taket. Innfelte StyliD Mini-spotlights og LuxSpace Mini-downlights i korridorene sørger for praktisk og stilfull belysning i korridorene. Farget takbelysning fremhever dørområdene.

  De nye belysningssystemene styres med dynamiske berøringsskjermkontroller som gjør det mulig for personellet å justere lysfargen og skape stemning ved hjelp av forhåndsprogrammerte innstillinger. Både pasienter, personell og ledelse er storfornøyd med resultatene. Den komfortable, velgjørende atmosfæren hjelper pasientene å komme seg til igjen, og gir de ansatte et behagelig arbeidsmiljø. Den medisinske pleien er nå vennligere enn noensinne.

  "Bruken av moderne LED gir oss suveren lyskvalitet med hensyn til fargegjengivelse, visuell komfort og redusert blending. I tillegg sparer vi mye strøm på avdelingen, og den lange levetiden betyr lavere vedlikeholdskostnader. Vi har med andre ord oppnådd topp resultat på alle måter."

  Relaterte kasuser