Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Vakrere
  gater i Næstved

  Næstved sentrum,
  Danmark  

   

  Les om hvordan bygatebelysningen gjør Næstved sentrum mer attraktivt og samtidig reduserer energiforbruket

   Næstved sentrum i Danmark belyst med Metronomics LED

  Det tidløse designet passer
  svært godt

  til bymiljøet, og LED gir i tillegg store miljøfordeler."


  – Administrerende direktør Bjarne Andreasen, NK-Vejlys A/S

  Metronomics LED-bygatebelysning fra Philips er et perfekt valg for bybelysning i Næstved sentrum, Danmark

  Utfordringen

   

  Da Ringstedgade midt i Næstved skulle renoveres, var ny gatebelysning en prioritet. Ville det være mulig å finne en miljøvennlig løsning som passet både til byens vakre, gamle bygninger og den eksisterende bybelysningen?

  Riktig belysning

   

  For å innfri alle kravene trengte man særdeles fleksible armaturer. Det stilrene, tidløse designet og miljøvennlige ytelsen gjorde Metronomis LED til et naturlig valg. Metronomis fyller gatene med klart, varmt lys som gjør dem trygge å ferdes på også nattetid.

   

  Med Metronomis LED på plass var vi allerede på god vei til en fantastisk urban ansiktsløftning. I tillegg til den primære bygatebelysningen monterte vi Amphilux rettledningsbelysning i gatebelegget. Lavt strømforbruk og en vanntett konstruksjon gjør denne robuste, innfelte spotlight-varianten ideelt egnet for byomgivelser. Bakkemonterte Decoscene LED for arkitektonisk belysning av bygninger og trær forskjønner omgivelsene ytterligere.

   

  Renoveringen ble en suksess på alle måter. Bruken av Metronomis LED for bybelysning gir Næstved betraktelig lavere vedlikeholdskostnader – mens de tidligere lysene bare holdt i 12 000 timer, har LED-lysene en levetid på 70 000–120 000 timer. De enkle gatelysene står dessuten perfekt til den historiske arkitekturen rundt.

   

  De første beregningene viser at den nye bygatebelysningen vil redusere energiforbruket med ca. 60 % sammenlignet med det gamle systemet, og LED-teknologien reduserer dermed byens kostnader og CO2-utslipp.

  • DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED BBP623
   Enten du strålkasterbelyser et stykke arkitektur eller skaper aksenteffekter, vil den ideelle armaturen være usynlig for mange designere. Med sine innfelte innfatninger, er lyskast...

  Relaterte kasuser