Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Belysningsløsning som kommuniserer

  med alarmsystemet

  Jysk Kokstad


  JYSK er en dansk interiørkjede som selger møbler, madrasser, sengetøy og andre tekstiler. JYSK har siden oppstarten i 1979, utviklet seg til å bli et verdensomspennende firma med butikker i over 35 land og med hele 74 butikker i Norge. Kjeden har alltid hatt fokus på rimelige kvalitetsvarer og at man som kunde skal få gode tilbud. Kvalitet og rimelige priser var også med i overveielsene da man skulle oppgradere belysningsløsningen i JYSK på Kokstad utenfor Bergen.
  Installasjonsvideo for CoreLine Rekkemontert

  Philips er veldig
  fleksible,

  omstillingsparat og har rask levering. Perfekt!.”


  - Arne A. Andreassen Store Concept Manager i JYSK

  Løsningen ble CoreLine Trunking, skinnemonterte armaturer fra Philips. Fordelene med armaturene var at de kunne erstatte armaturene som allerede satt i taket 1:1, og i tillegg gi butikken et futuristisk, men likevel nøkternt, preg. Andreassen forteller: «Etter en positiv og effektiv dialog, planlegging og installering, fikk vi den nye løsningen, og den fungerer bra». Simon Benno Sæther, KAM hos Philips Lighting, og ansvarlig for dette prosjektet fortsetter: «Dette er en ekstrem funksjonell løsning med helt enkel drift som gir store energibesparelser. Første ansatt på jobb om morgenen slår av alarmen og belysningssystemet starter, om kvelden slår man på alarmen og lyset slukker. Så enkelt er det.
  Utfordringen JYSK flyttet inn i nye lokaler i Kokstad, og var på leting etter en belysningsløsning som var enkel, rimelig å installere, rimelig i anskaffelse, og som kunne gi betydelige energibesparelser rne A. Andreassen, Store Concept Manager i JYSK forteller: «Vi ønsket oss moderne belysning til å underbygge vareeksponeringene, som samtidig trenger minimalt med vedlikehold til en spiselig pris

  Utfordringen

   

  JYSK flyttet inn i nye lokaler i Kokstad, og var på leting etter en belysningsløsning som var enkel, rimelig å installere, rimelig i anskaffelse, og som kunne gi betydelige energibesparelser rne A. Andreassen, Store Concept Manager i JYSK forteller: Vi ønsket oss moderne belysning til å underbygge vareeksponeringene, som samtidig trenger minimalt med vedlikehold til en spiselig pris

  jysk-kokstad-coreline-rekkemontert

  Løsningen

   

  Løsningen ble CoreLine Trunking, skinnemonterte armaturer fra Philips. Fordelene med armaturene var at de kunne erstatte armaturene som allerede satt i taket 1:1, og i tillegg g butikken et futuristisk, men likevel nøkternt, preg. Andreassen forteller: «Etter en positiv og effektiv dialog, planlegging og installering, fikk vi den nye løsningen, og den fungerer bra». Simon Benno Sæther, KAM hos Philips Lighting, og ansvarlig for dette prosjektet fortsetter: «Dette er en ekstrem funksjonell løsning med helt enkel drift som gir store energibesparelser. Første ansatt på jobb om morgenen slår av alarmen og belysningssystemet starter, om kvelden slår man på alarmen og lyset slukker. Så enkelt er det.

   

  Løsningen fra Philips gir store energibesparelser, lavest mulige vedlikeholdskostnader, og enklest mulig drift. Arne A. Andreassen avslutter med å fortelle at de er så fornøyde med løsningen, at de nå satser på den samme løsningen til alle nye JYSK-butikker i Norge. Til Philips’ service, levering og prosjektplanlegging, har Andreassen dette å si: «Philips er veldig fleksibel og omstillingsparat, og har rask levering: Perfekt!»

  Moderne energisparende belysning
  hos JYSK Kokstad

  Teamet

  Arne A. Andreassen

  Store Concept Manager i JYSK

  JYSK

  Simon Sæther

  Key Account Manager

  Philips Professional Lighting

  Relaterte Prosjekter