Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Et strålende

  butikklokale

   

  Harrods, Storbritannia

   

  Les om hvordan Harrods gir butikken strålende glans gjennom energisparende butikkbelysning.

  Butikklokale hos Harrods (Storbritannia) belyst med Philips-lamper for lysekrone

  Lysekronene ser  fantastiske ut,

  og butikkens ansatte er veldig fornøyde med de nye lyskildene. Vi kommer heretter til å bruke dem i alle lysekronene i butikken."
  En kvinnelig kunde ser på produkter som er belyst med butikkbelysning fra Philips
  Lysekroner hos Harrods (Storbritannia) med stearinlysformede Philips LED-lyskilder

  Kundeutfordring

   

  Det verdensberømte varehuset Harrods er ledende på salg av luksusartikler. Lysekronepærene i Wedgwood-avdelingen ved butikken i Knightsbridge trengte imidlertid en oppgradering. I tillegg til å forbruke store mengder energi, hadde de gamle lampene en varmeproduksjon som hindret klimaanlegget i å fungere riktig. Kunne LED være løsningen?

  Pent belyste produkter med Philips-butikkbelysning, og Philips-lamper for lysekroner på Harrods, Storbritannia

  Riktig belysning

   

  Det globale varemerket Wedgwood er kjent for sine luksuriøse interiør- og livsstilprodukter. Hos Harrods er Wedgwood-butikken belyst av lysekroner som samtidig er en del av selskapets produktsortiment. Lysekronene må derfor både gi god belysning og ta seg best mulig ut for kundene.

   

  De gamle 15 W-halogenlampene ga riktignok ønsket lyseffekt, men det store energiforbruket kombinert med høy varmeproduksjon påvirket driftskostnadene. Halogenpærene ble først byttet ut med stearinlysformede LED-pærer, men disse ga ikke like strålende belysning.

   

  Stearinlysformet MASTER LED passet derimot perfekt. Disse nye armaturene for butikkbelysning leveres med en lotuslinse av akryl som gir ekstra stråleglans. De LED-belyste lysekronene tar seg nå spektakulært ut, og fyller lokalet med glamorøs glød. Den reduserte belastningen på strømnettet kombinert med lavere energiforbruk fra klimaanlegget (problemet med overflødig varmeproduksjon er eliminert), betyr penger spart for Harrods. For LED-lampene er det en lysende seier.

   

  Med en levetid på 20 000 timer går det dessuten lengre tid mellom hver gang lampene må skiftes, og vedlikeholdskostnadene reduseres.

  • MASTER LEDcandles og prismepærer i plast
   MASTER LEDcandles og prismepærer i plast
   MASTER LEDcandle gir glødelignende strålende lyseffekter og er ideelle for allmennbelysning og dekorativ belysning i hotell- og restaurantnæringen og i hjemmet. MASTER LEDcandles k...

  Relaterte Prosjekter