Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Klart lys
  for kreativitet

  Pentagon Design,   

  Helsinki, Finland  

   

  Les om hvordan Pentagon Design skaper produktive arbeidsplasser ved hjelp av moderne kontorbelysning 

  LED-kontorbelysningen fra Philips fremmer kreativitet på møterommet hos Pentagon Design

  Både besøkende og medarbeidere
  er imponert

  over belysningsløsningene i lokalene. Lysarmaturene passer godt til bygningsarkitekturen. Løsningene har dessuten en fleksibilitet og enkelhet som gjør dem svært brukervennlige. Vi har gitt kreativiteten vår fritt løp, men riktig belysning er avgjørende for å skape kjøpsinteresse."

   

  – Anu Latvala, Pentagon Design

  Medarbeiderne hos Pentagon Design er fulle av lovord om den nye LED-belysningen fra Philips
  Kontorene, møte- og pauserommene hos Pentagon Design er belyst med moderne kontorbelysning fra Philips

  Utfordringen

   

  Pentagon Design vet et og annet om innovasjon. Da dette ledende designbyrået flyttet inn i nye lokaler, ønsket det et moderne belysningssystem som fremmer kreativitet. Kunne Philips tilby en løsning som ville hjelpe medarbeiderne å drøfte, tenke og skape mer kreativt?

  Riktig belysning

   

  Pentagon Designs nye hjem var en gammel hattefabrikk som ble pusset opp i forbindelse med kåringen av Helsinki som verdens designhovedstad i 2012. Det utstrakte kontorlandskapet med stor takhøyde ga mange muligheter til å skape et hyggelig arbeidsmiljø. Byrået ønsket en moderne kontorbelysning som er fleksibel nok til at produkter og designer alltid kan vurderes nøyaktig.

   

  For å skape mer liv i områdene der det er høyt under taket, ble det brukt eW Blast Powercore-armaturer. Fargetemperaturen på 4000 K skaper en ren, hvit glød som står perfekt til overflatene, møblene og innredningen i lokalene. Over arbeidsområdene ble det montert rader av Celino LED-armaturer som fyller rommet med rent, blendingsfritt lys. I de mindre møterommene ble det valgt effektive, stilfulle Lumistone-armaturer.

   

  Lysene styres med DALI-lysstyring, som gjør at brukerne enkelt kan dimme belysningen etter behov. Lysstyringssystemet justerer dessuten belysningen automatisk ut fra hvor mye dagslys som kommer inn. Dette sikrer at kunstig belysning ikke brukes mer enn nødvendig, og hindrer sløsing med energi. I de større møterommene kan brukerne regulere lysstyrke og -farge med et tastetrykk.

   

  Det ferdige belysningskonseptet kombinerer Pentagons egen designekspertise med banebrytende innovasjon fra Philips Lighting.

  • Celino LED BCS680
   Celino LED BCS680
   Celino er en komplett armaturserie som gjenspeiler markedstrenden med plassbesparelse og integrering i arkitekturen, samtidig som den har en enestående optisk ytelse.Celino er utst...
  • eW Blast Powercore
   eW Blast Powercore
   eW Blast Powercore gir LED-belysning med intenst, hvitt lys, samtidig som strømforbruket er lavere enn i sammenlignbare ikke-LED-armaturer. Muligheten til å velge mellom ulike farg...

  Referanseprosjekter