Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Høytflyvende
  arbeidsplasser

  Manchester Airport Olympic House, Storbritannia

   

  Les om hvordan energisparende kontorbelysning har tatt av ved Manchester lufthavn

  Møterommet i Manchester Airport Olympic House belyst med LED-kontorbelysning fra Philips

  Den nye belysningen
  har hjulpet oss

  å forvandle kontorene, og vi har fått svært positive tilbakemeldinger fra medarbeiderne siden installeringen. Philips gjorde en kjempejobb med å klare de svært knappe fristene, og ga oss topp service under hele prosjektet."

   

  – Gavin Taylor, senior prosjektleder ved MAG

  Korridoren i Manchester Airport Olympic House belyst med LED-kontorbelysning fra Philips
  Korridoren i Manchester Airport Olympic House belyst med LED-kontorbelysning fra Philips

  Kundeutfordring

   

  Manchester Airport Group (MAG) hadde startet en storstilt ombygging av hovedkontoret. Philips Lighting ble bedt om hjelpe med å modernisere arbeidsplassene og redusere CO2-utslippene.

  Riktig belysning

   

  MAG vet alt om korte frister, og trengte en løsning som kunne iverksettes raskt. Philips samarbeidet med forhandleren Newey & Eyre og jobbet på spreng for å sikre rask levering av de nye armaturene.

   

  LED-kontorbelysningen kom raskt om bord. Bruken av innfelte PowerBalance-armaturer i kontorlandskapene gir et friskt lys som er perfekt egnet for produktive arbeidsplasser. Lyset blender ikke, og er sterkt nok til at man ikke trenger skrivebordslamper. I tillegg til disse lysarmaturene ble det satt inn LuxSpace Compact- og StyliD Mini LED-downlights for å gi tilstrekkelig belysning i korridorene og gjennomgangsområdene.

   

  De energieffektive lysarmaturene for kontorer reguleres ved hjelp av Philips DynaLite-lysstyring. Lysstyringen er koblet til lyssensitive fotoceller som gjør at armaturene kan dimmes automatisk når det er nok dagslys. Bevegelsessensorer sørger for at lysene slås av automatisk når et rom er tomt, og minimerer dermed energiforbruket. Styringssystemet er konfigurert slik at andre deler av bygningen kan legges til senere. Fremtidig systemvedlikehold blir levert gjennom Philips Controls After Care-pakken.

   

  Energibesparelsene gjennom intelligent lysstyring og LED-kontorbelysning har gitt det nye systemet en varm velkomst hos MAG.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Når det gjelder å belyse et kontorområde med LED-armaturer, er folk vanligvis villige til å investere i bærekraft, så sant investeringen lønner seg. Samtidig må systemet fungere i ...

  Relaterte kasuser