Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  En følelse
  av dagslys

  E.ON, Malmö, Sverige

   

  Les om hvordan E.ON setter nye standarder med bærekraftig kontorbelysning

  Møterommet hos E.ON i Malmö belyst med en Philips-løsning for kontorbelysning

  Når belysningen er
  slått av

  ser man ikke armaturene, bare taket. Og når den er på, føles det som å ha dagslys. Det er nesten som å være utendørs."


  – Hans Björk, teknisk sjef for E.ON Fastigheter Sverige AB

   

  Soundlight Comfort-teknologi fra Philips sørger for en optimert atmosfære i møtelokalene til E.ON i Sverige

  Kundeutfordring

   

  Da energikonsernet E.ON skulle pusse opp kontorene sine, ønsket man å optimere arbeidsmiljøet ved hjelp av bedre belysning. Som ledende på energieffektivitet, var det samtidig svært viktig for E.ON å gå foran med et godt eksempel og finne en bærekraftig løsning.

  Riktig belysning

   

  LED utpekte seg som den perfekte løsningen. Det nyoppussede kontorbygget omfatter tre store prosjektrom, ti små møterom og en samlingssal der medarbeiderne kan slappe av. Vi gikk i gang med å erstatte de gamle lysrørene med innfelte CoreView-paneler og innfelte StyliD Mini 17w-spotter. Resultatet er en behagelig, åpen atmosfære som hjelper medarbeiderne å jobbe produktivt med senkede skuldre.

   

  Den nye senkede himlingen i den store samlingssalen ble dekorert med SoundLight Comfort-takarmaturer. Armaturene har de samme dimensjonene som takplatene, og gir klar, forfriskende belysning samtidig som de absorberer lyd og hindrer ekko. I likhet med alle de andre LED-produktene våre forbruker SoundLight-panelene vesentlig mye mindre strøm enn tradisjonell kontorbelysning. De innebygde armaturene styres for hele kontoret ved hjelp DynaLite/DALI og Occuswitch. Styringssystemet tilbyr fem ulike belysningsinnstillinger samt dagslysregulering og bevegelsessensorer.

   

  Ettersom kunstig belysning ikke brukes mer enn nødvendig, sparer selskapet store mengder energi. Med bedre arbeidsmiljø og lavere energiforbruk er samtlige av målene til E.ON nådd. Alt takket være LED-teknologi.

   

  Ved å bytte ut T5- og T8-rørene med LED har energiforbruket blitt redusert med hhv. 28 % og 48 %. LED varer dessuten i minst 15 år, og ettersom de ikke genererer varme, sparer man penger på klimatisering om sommeren.

  • CoreLine Recessed
   CoreLine Recessed
   Om det er til en ny bygning eller renovering av en eksisterende bygning, ønsker kunden belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbespare...

  Relaterte kasuser