Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Tar energisparing
  til et nytt
  nivå

  E.ON,
  Santander, Spania

   

  Les om hvordan E.ON oppnår banebrytende energieffektivitet med lys

  Philips-løsninger for kontorbelysning sørger for godt arbeidsmiljø i møterommet hos E.ON Spania

  Vi ville at
  kontorene våre

  i Santander skulle ha førsteklasses belysning med markedets mest avanserte og effektive lysteknologi. Med hjelp fra Philips har vi skapt fremtidsrettede arbeidsplasser for medarbeiderne våre."

  – Ramsés Garrote, prosjektleder hos E.ON
  De energisparende LED-lysene fra Philips Lighting hjelper medarbeiderne hos E.ON Spania å jobbe effektivt
  De energisparende LED-lysene fra Philips Lighting sørger for et godt førsteinntrykk i resepsjonen hos E.ON Spania.

  Kundeutfordring

   

  E.ON er et foregangsselskap når det gjelder strømforsyning, og bruker innovativ teknologi for å levere renere, bedre strøm samt hjelpe folk å bli mer energieffektive. Da hovedkontoret i Spania ble flyttet til nye lokaler, ønsket selskapet en belysningsløsning som kunne gi en behagelig atmosfære uten å bruke mer strøm enn absolutt nødvendig.

  LED-lysene fra Philips Lighting gir pauserommene hos E.ON Spania en avslappende atmosfære

  Riktig belysning

   

  E.ON hadde høye forventninger til det nye kontoret. Målet var å gjøre lokalene mest mulig energieffektive og samtidig innbydende både for besøkende og ansatte. For å klare dette bestemte man seg for en løsning med 100 % LED-belysning. E.ON valgte en modell for prosjektet som gjør at investeringen tjenes inn igjen gjennom lavere energikostnader.

   

  Det ble montert topp moderne LED-armaturer overalt for å sikre blendingsfri belysning av arbeidsplassene, fellesområdene og toalettene. Det ble først og fremst brukt innfelte CoreLine-armaturer, som gir et klart lys og innfrir alle kontorstandarder. Styringssystemet Dynalite sørger dessuten for ekstra strømbesparelser ved hjelp av sensorer som registrerer dagslys og personer. Armaturene dimmes automatisk når det er nok dagslys eller når ingen oppholder seg i rommet. Dette hindrer kostbar sløsing med energi.


  Oppgraderingen gikk over all forventning. Miljøkravene ble innfridd, og bygningen er den første i området som har fått energimerking klasse A. Belysningen har dessuten bidratt til å øke produktiviteten og minimere kostnadene. Philips Lighting gleder seg over at E.ON allerede planlegger å installere LED-teknologi også i de andre bygningene sine.


  Takket være det nye belysningssystemet sparer E.ON mer enn 83 % energi – noe som viser godt igjen på strømregningen.

  • CoreLine Recessed
   CoreLine Recessed
   Om det er til en ny bygning eller renovering av en eksisterende bygning, ønsker kunden belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- og vedlikeholdsbespare...
  dynalite

  Dynalite

  Inspirerende, energieffektive omgivelser. Brukervennlig kontrollgrensesnitt med intelligent lysstyring.

   

  Relaterte kasuser