Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Et monument

  med magisk stemning

  Renaissance Hotel,
  Amsterdam, Nederland


  Les om hvordan Renaissance Hotel soler seg i glansen av dekorativ belysning.

   

  Philips-belysning for hotell- og restaurantnæringen gir Renaissance Hotel ekstra glød

  Livingprojects
  designet

  magiske lyseffekter som står fint til den ærverdige bygningen. Vi kan nå skape en helt spesiell stemning for ulike tider og begivenheter ved hjelp av et enkelt tastetrykk. Enkelte gjester ønsker straks å bestille dette som tillegg for arrangementene sine!"

   

  - Tom Calame, hotelldirektør for Renaissance Hotel, Amsterdam

   

  I dette rommet på Renaissance Hotel gir den dekorative belysningen fra Philips et grønt lys
  Taket belyses med dekorativ belysning fra Philips, og blåtonen reflekteres på Renaissance Hotel

  Kundeutfordring

   

  Renaissance Amsterdam Hotel er et av de flotteste stedene man kan bo på i byen. Koepelkerk, en kirke fra 1600-tallet som er forbundet med hovedbygningen, blir brukt i forbindelse med tilstelninger, og har plass til opptil 700 personer. Kunne belysning for hotell- og restaurantnæringen brukes ved arrangementer i kirken uten å skade den vernede bygningen?

  Riktig belysning 


  Det ble gjort flere radikale forandringer i Renaissance Hotel. For den tilgrensende kirken så hotellet for seg en dekorativ belysning som kundene kan tilpasse alt etter arrangement. Livingprojects, som er offisiell Philips LED-prosjektpartner, gikk i gang med å installere ColorBurst 6- og ColorBlast 12-armaturer.

   

  Denne innovative LED-flombelysningen fyller hele rommet med levende, energisk lys som skaper en unik atmosfære. Lysene styres fra et LCD-kontrollpanel, og fargene kan endres med et tastetrykk. I tillegg til statisk stemningsbelysning kan det nye systemet imponere gjestene med dynamiske lyseffekter.

   

  Kirken, som heter Koepelkerk, er et beskyttet monument. Lysdesigner Erick van der Lek og kollegaene hans fra Livingprojects kunne derfor ikke bore hull for å henge opp lysarmaturer og kabler. "Ut fra erfaringen vi har med vernede bygninger valgte vi å bruke en ikke-aggressiv spesiallim for å feste lysarmaturene på en sikker og profesjonell måte. Vi unngikk dermed å bruke skruer på steder der dette ikke er tillatt."

   

  Hotelldirektør Tom Calame er svært fornøyd med LED-belysningsinstallasjonen. "Vi trenger ikke lenger å leie utstyr, og kan vise kundene alt av lyseffekter. Og viktigst av alt: ColorBlast overgår med stor margin både våre og gjestenes forventninger."

  • ColorBurst 6
   ColorBurst 6
   ColorBurst 6 kombinerer klassisk rund spotlight-design med intelligent LED-teknologi. Det kompakte armaturet er montert i et robust hus av presstøpt aluminium, og gir spot- og vegg...

  Godt håndlag 
  med lys

  Teamet

  Renaissance Hotel

  Kunde
  Nettsted

  Livingprojects

  Belysningsdesign
  Nettsted

  Relaterte kasuser