Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Umiddelbare

  energibesparelser

  NH Hoteles Eurobuilding,
  Madrid, Spania


  Les om hvordan LED-belysning for hotell- og restaurantnæringen hjelper NH Hoteles å redusere strømforbruket betraktelig.
  Restauranten i NH Hoteles Eurobuilding er belyst med Philips MASTER LEDspot GU10

  LED-teknologien
  fra Philips

  innfrir plassbehovet perfekt, samtidig som kostnadene og vedlikeholdsbehovet holdes på et minimum. Vi testet ut et stort spekter av produkter for denne installasjonen, og valget falt til slutt på Philips, som overbeviste både med hensyn til pålitelighet, kvalitet og ytelse."

   

  – Juan Antonio Caballero, teknisk sjef for NH Hoteles

  Baderommet i NH Hoteles Eurobuilding belyses med Philips-belysning for hotell- og restaurantnæringen
  Philips-belysning for hotell- og restaurantnæringen liver opp baren i NH Hoteles Eurobuilding

  Utfordringen

   

  NH Eurobuilding-hotellet i Madrid er et miljøvennlig etablissement. Med miljøplanen for 2008–2012 har hotellet allerede redusert CO2-utslippene, avfallsproduksjonen samt energi- og vannforbruket med 20 %. Kunne LED-belysning gjøre det mulig å spare enda mer energi?

  Riktig belysning


  NH Hoteles ønsket å følge opp den vellykkede bærekraftige utviklingen ved å sette nye energisparingsmål. Da 90 av hotellrommene samt belysningssystemene i parkeringshuset, hovedkorridorene og lobbyen skulle renoveres, var det naturlig å velge LED. Hotellet testet ut en rekke produkter og merker for å finne den beste løsningen.


  LED-belysningen fra Philips utpekte seg som klar vinner. I parkeringshuset ble det brukt Philips MASTER LED-Lysrør for å gi førerne trygg og god sikt. Rommene, korridorene, lobbyen, restauranten og kafeen ble belyst med Philips MASTER LEDspot GU10. Denne banebrytende LED-spotbelysningen skaper en vennlig atmosfære, og kan dempes alt etter ønske og anledning.


  Den nye belysningsløsningen har innfridd alle krav. Den lange levetiden gjør LED til et ideelt valg for lobbyen, der lyset må stå på døgnet rundt. Det nye systemet har redusert energiforbruket dramatisk, og vedlikeholdskostnadene for lysene er tilnærmet null. LED-basert teknologi blir nå tatt i bruk i alle hotellene i den globale kjeden.


  Den nye LED-belysningen for hotell- og restaurantnæringen gir 70 % lavere energiforbruk i forhold til tradisjonelle belysningssystemer.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Philips MASTER LEDtube integrerer en LED-lyskilde i et tradisjonelt lysrørdesign. Den unike utformingen skaper et perfekt visuelt inntrykk som det ikke er mulig å skille fra tradis...
  • MASTER LEDspot MV
   MASTER LEDspot MV
   MASTER LEDspot MV gir en halogenaktig lys ideell for spotbelysning (baner, korridorer, heisområder, lobbyer, utstillingsmontre og kabinetter) i servicesektoren. Den er spesielt god...

  En varm velkomst 
  med lys

  Teamet

  NH Hoteles Eurobuilding

  Kunde

  Relaterte referanseprosjekter