Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Et skinnende
  hotellimage

  Marriott Hotel,
  Frankfurt, Tyskland  

   

  Les om hvordan Marriott Hotel i Frankfurt har fått et imageløft ved hjelp av belysning

   

  Lobbyen i Marriott Hotel i Frankfurt er belyst med Philips LuxSpace- og Spot LED 3-armaturer.

  Vi var
  svært heldige

  som hadde Philips på laget under den omfattende renoveringen av hotellet vårt i fjor. Vi kunne ikke ha funnet en bedre samarbeidspartner. I tillegg til å bli mer miljøvennlige, har vi redusert kostnadene våre betraktelig, og kundene setter stor pris på den flotte atmosfæren vi har fått med den nye, optimaliserte teknologien."

   

  – Hansjörg Hefel, hotelldirektør for Marriott Hotel i Frankfurt

  Gjestene slapper av med en drink i baren på Marriott Hotel i Frankfurt, som er belyst med Philips LED-belysning

  Utfordringen

   

  Som byens høyeste hotell kan Marriott Hotel i Frankfurt sies å stile høyt på alle måter. Da hotellet ønsket et imageløft, fikk Philips i oppgave å renovere belysningen i konferansesenteret og dansesalene.

  Spotlight-belysning fra Philips i møterommene er med på å gi Marriott Hotel i Frankfurt

  Riktig belysning

   

  Med 25 moderne konferanserom og et danseareal på 774 m2 å renovere var det mye arbeid som skulle gjøres. Renoveringen var imidlertid en gyllen anledning til å erstatte de utdaterte og strømslukende halogenlysene med mer moderne løsninger.


  LED-hotellbelysningen kom som kallet. For allmennbelysning ble rommene i konferansesenteret utstyrt med LuxSpace- og innfelte Spot LED 3-armaturer. Disse armaturene skaper en lys og behagelig atmosfære, og kan dimmes for å gi en enda mer avslappende effekt. I dansesalene ble det brukt LuxSpace- og innfelte StyliD-armaturer for aksentbelysning. Den oppgraderte belysningen sørger for en innbydende, strålende atmosfære som hever hotellopplevelsen.


  De nye armaturene styres med et DALI-system som gjør det mulig å finjustere hele belysningssystemet etter ønske. Dette er også med på å spare energi, ettersom lysene kan dimmes når det er nok dagslys. Den oppgraderte belysningen har alt i alt optimert hotellopplevelsen og bidrar til å styrke hotellets renommé.


  LuxSpace- og Spot LED 3-armaturene sørger for 50 % lavere strømforbruk.

   

  Relaterte kasuser