Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  LED lyser opp

  Værnes flyplass

  Trondheim Lufthavn Værnes,
  Stjørdal, Norge


  Trondheim Lufthavn Værnes har valgt en energieffektiv belysningsløsning med LED

  Resultatet er en av
  de desidert

  flotteste terminalene i Norge."

   

  Tor Arne Larsen, Elektroleder i Avinor

  Utfordringen

   

  Til den nye terminalen ønsket man en høyeffektiv belysningsinstallasjon som både kunne være energieffektiv, vedlikeholdsfri og samtidigskape en behagelig opplevelse for alle som bruker flyplassen.

  Løsningen 

   

  Over gatene er det installert eW Blast Powercore som vasker lys bak i taket, i tillegg til StylID-spotter som opplyser publikumsarealet.

  Martin Holmberg fra Philips forteller: «Spottene gir meget god grunnbelysning i tillegg til at de gir et godt modulerende lys. Disse er brukt sammen med en mer tradisjonell belysning i den andre delen av terminalen, bestående av Coreview-paneler over innsjekking som gir en følelse av dagslysinnspill.»

  Tor Arne Larsen avslutter med: «Resultatet er en av de desidert flotteste terminalene i Norge. Utover et jevnt godt lys og behagelig stemning fører dette til at vi som tenker på lys til daglig opplever dette som en fantastisk installasjon, i tillegg til at flypassasjerer og andre nå har tilgang til flotte behagelige fasiliteter».

  • CoreView Panel
   CoreView Panel
   Folk setter pris på innendørsrom som tar seg godt ut og samtidig virker forfriskende for sinnet. Dette gjelder særlig i rom der du ønsker å ha en avslappende, men inspirerende atmo...

  Relaterte Prosjekter